Ny bog: "Når internettet har magten..." af Thomas Høgenhaven og Lasse Lundberg Andreasen

05/09/2011 00:00

Simon Beck-Jensen

Bogens fulde titel: "Når internettet har magten - Om forsvundne og findbare offentlige hjemmesider"

I Danmark kan mange mellemværender med de offentlige myndigheder klares via digitale offentlige services på internettet. Mødet mellem borgeren og den offentlige sektor er blevet fremmet på mange områder, fx med skat.dk, borger.dk og med ministerier og kommuner online.

Der er imidlertid for lidt fokus på at gøre disse offentlige digitale informationer og services findbare. En af bogens vigtigste pointer er da også, at en hjemmeside, som ikke kan findes, ingen værdi har for borgeren.

Denne bog viser, hvordan søgemaskiner og andre navigationskanaler fungerer, og giver dermed et grundlag for, at offentlige organisationer kan skabe mere synlighed om deres informationer, ydelser og services.

Om forfatterne
Thomas Høgenhaven er cand.scient.pol fra Københavns Universitet. Medredaktør af bogen Politisk Psykologi. Arbejder i dag som kreativ direktør i Chrisper Economy og er Ph.D.-stipendiat på CBS, Department of IT Management.

Lasse Lundberg Andreasen er cand.scient.pol fra Københavns Universitet. Arbejder i dag som selvstændig konsulent og freelance-journalist. 

Køb bogen her.

 

Mest Læste

Annonce