Modelfoto

17-årig sigtet for at banke pædagog i hovedet med kølle

En ansat på en institution i Randers blev natten til mandag banket med en kølle. En 17-årig dreng er sigtet.

En 47-årig kvindelig pædagog blev natten til mandag udsat for et voldsomt overfald på en institution i Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi.


Kvinden blev vækket midt om natten af en person, der efterfølgende bankede hende i hovedet med en kølle adskillige gange.

En 17-årig dreng er sigtet i sagen, og han fremstilles i grundlovsforhør tirsdag klokken 09.00. Ifølge politiet var drengen anbragt på institutionen.

Politiet oplyser, at gerningsmanden var klædt i sort tøj og bankede på den 47-årige kvindes dør på bostedet midt om natten. Da kvinden åbnede døren, slog gerningsmanden hende flere gange i hovedet med en kølle.

Kvinden fik flere flænger i hovedet og blev kørt til sygehuset.

Medarbejdere på institutionen havde mistanke om, hvem gerningsmanden kunne være, og klokken 09.10 mandag blev den 17-årige dreng anholdt.

Han er nu sigtet efter straffelovens paragraf 245, der omhandler grov vold.

/ritzau/

Emneord: Vold og trusler i det offentlige, Vold på jobbet, Randers Kommune, Pædagoger
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 30.05.18 Velfærd
  Børn skal lege i institutionen

  Legen skal være førsteprioritet i børnenes hverdag. Derfor går LEGO Fonden, to kommuner og UCL nu sammen om ambitiøst udviklingsprojekt.

 • 12.06.17 Politik
  Tolv danske kommuner i Global Parliament of Mayors

  12 østjyske borgmestre i Business Region Aarhus indtræder som de første danske borgmestre i Global Parliament of Mayors - en international interesseorganisation, som består af borgmestre verden over.

 • 14.03.17 Velfærd
  Små børn skal inspireres af kunst og kulturarv

  Pædagoger skal klædes bedre på til at være ’hverdagens kulturformidlere’ for de 1- 6-årige. Ti kommuner er med i et nyt projekt, der skal skabe bedre samarbejde mellem kulturliv og institutioner. Arbejdet skal indgå i en kommende pædagoguddannelse.

 • 01.03.17 Politik
  Seksbyerne til Folketinget: Giv kommunerne frie hænder

  Beskæftigelsesområdet har brug for en gennemgribende forenkling, hvis kommunerne skal levere en hurtig og effektiv indsats. Så enkelt er budskabet, når Aarhus og resten af 6-byerne onsdag d. 1. marts har foretræde for Folketingets beskæftigelsesudvalg.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.