2025-plan: R forlader rød blok

Martin Lidegaard siger ifølge Frederiksborg Amtsavis, at Radikal er forlader rød blok i forhandlingerne om 2025-planen.

- 2025-planen er alt for vigtig til blok- og partifnidder. De Radikale kan derfor ikke siges at være en del af rød blok i de kommende forhandlinger. Vi synes, der er mange gode elementer i regeringens plan, og derfor forholder vi os åbne i forhandlingerne.

Se flere historier om 2025-plan

Regeringen forsøger at samle flertal om en ny 2025-plan, der skal løse en række af udfordringerne i samfundsøkonomien. Se alle historierne og debatten her. 

Sådan lød meldingen fra tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard (R) lørdag formiddag til Rudersdal Folkemødedag i en debat, hvor også finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) sad med i panelet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Martin Lidegaard understregede også, at han bestemt ikke misunder regeringen dens parlamentariske grundlag:

- Vi er klar til at hjælpe regeringen, hvis vi får flere ressourcer til uddannelse og mere respekt om det grønne område, lød det med fremstrakt hånd fra Martin Lidegaard.

Emneord: 2025-plan, Martin Lidegaard, Rød blok, De Radikale
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også