5 fede spil på mobilen

Vi kender det sikkert alle sammen. Vi skal lige have fem minutter til at gå - det er når vi venter på bussen, i venteværelset ved lægen, som passager i bilen, i pausen på arbejdet - eller når vi lander i sofaen efter en lang dag. Ofte griber de fleste af os ud efter mobilen med det samme, så tjekker vi igen og igen det samme feed på sociale medier, hvor der ikke er sket meget, siden vi kiggede for en halv time siden.

Sponsoreret indhold

Er du én af dem, som bare godt kan lide at koble af, med din mobil i hånden? Så har vi samlet fem fede forslag til, hvilke spil du kan kaste dig over på mobilen. Vi har naturligvis sørget for at der er noget for enhver smag. 

Det første forslag vi har er en ægte klassiker. Candy Crush. Det er et af de mest populære spil på nettet - og det bliver næppe mere enkelt. Du skal matche tre stykker slik, så de ‘knuses’ og så skal du nå at knuse så mange stykker som muligt på tid. Enkelt, men vanedannende - og bestemt et spil som indbyder til totalt afstresning. 
 
Har du en lille spillefugl gemt i maven? Eller er det tid til at du for første gang skal begive dig ind i den spændende verden af spillemaskiner? Hvis du er i tvivl om om hvilket af de mange muligheder der er den rette for dig, så kan du finde finde ud af mere ved at undersøge Casino
 
Pokémon Go
Er du glad for frisk luft og har du lyst til at kombinere en gåtur med et spil på telefonen, så er det klart det rette spil for dig. Mange kan sikkert huske dengang Pokémon kort var på sit højeste og den mere nutidige udgave er altså Pokémon Go spillet på mobilen. Her gælder det om at indsamle Pokémons som er i dit nærområde - så samtidig med at du går en tur, kan du gå på jagt efter Pokémons.
 
Wordfeud
Er du glad for at spille ‘Scrabble’? Så er det her spillet for dig. Her spiller du mod dine venner som også har Wordfeud, eller også kan du spille mod en modstander som appen sætter dig op mod. Her kommer hjernen på arbejde, når du skal sammensætte ord, ud fra de bogstaver som du har fået tildelt.
 
Super Mario Kart Tour
Har du altid været fan af den lille stærke fyr i blåt og rødt? Så er det spillet som du skal hente. Her kører du om kap med andre spillere - enten dine venner eller spillere rundt omkring i hele verden.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer