561 Bios-udrykninger uden problemer

Bios er kommet op og køre i Syddanmark, og har indtil videre kørt 561 udrykninger uden problemer.

Midnat til tirsdag overtog Bios ambulancedriften i Syddanmark, og de første to døgn er indtil videre forløbet problemfrit.

- Det er gået stille og roligt, der har været en almindelig afvikling af turene, og det ligner det, vi normalt er vant til, siger Per Busk, der er direktør for sundhed i Region Syddanmark.

561 udrykninger er det blevet til siden klokken slog 12 mandag midnat. Og de er alle forløbet smertefrit.

Bios meddeler, at vagtplanen for september stadig er stram, men at det allerede fra oktober kommer til at se meget bedre ud.

Det skyldes blandt andet en del tyske reddere, som vil komme til at indgå i vagtplanen.

- Det er noget, der bliver indfaset over de næste måneder. De tyske reddere er i gang med et sprogkursus nu, og så vil de blive fuldt indsat i løbet af to til tre måneder, siger Per Busk.

Han oplyser, at der er tale om i alt 100 tyskere.

Direktøren for Bios, Morten Hansen, skriver i en pressemeddelelse, at selskabet regner med at opnå den ideelle bemanding inden årsskiftet. 

Den udmelding har Per Busk umiddelbart tillid til.

- Vi kan se over august måned, at antallet af nye reddere er steget betragteligt, så jeg er overbevist om, at det vil forbedre sig, siger han.

Han vil dog fortsat holde opsyn med Bios.

- Vi har folk derovre hver dag. Der skal de være, indtil vi har fået stabiliseret tingene, og vagtplanen er solid, og det er der umiddelbart ikke nogen slutdato på, siger Per Busk.

Ritzau har forsøgt at få en kommentar fra Bios, men de henviser til deres pressemeddelelse og siger, at selskabet har brug for arbejdsro.

/ritzau/

Emneord: BIOS, Region Syddanmark, Falck Danmark, Falck
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også