Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef tænker i tradition og fornyelse

Mads Stendorf tiltræder 1. august som kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune. Han har stor erfaring på området, og han kender allerede en del til den kommune, han skal arbejde i.

51-årige Mads Stendorf er 1. august Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef. Mads har været chef forBrancheforeningen Danhostel, og før det var han i ti år chef for Kultur & Idræt i Esbjerg Kommune.

"Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg kender allerede en del til Aabenraa Kommune, da jeg har familie i Aabenraa. Det er en kommune, hvor kultur, fritid og idræt fylder. Og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger den kommende kultur- og fritidschef, som også glæder sig til at arbejde i en kommune, der har en stærk tradition."

"Aabenraa Kommune er for mig at se interessant, fordi der er en tydelig, traditionel vinkel i kulturen. Livet i grænselandet, unikke kulturbegivenheder som ringridning og den traditionelle dialekt er eksempler på tradition, jeg finder interessant. Ydermere er det også spændende at bruge traditionen som løftestang til fornyelse både inden for kultur og fritid," lyder det.

Mads Stendorf bor i Esbjerg med sin kone og parrets to børn. Fritiden bliver brugt på adskillige former for idræt, lige som der også banker et stort filmhjerte i brystet på Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef.

Direktør for Børn og Kultur i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, glæder sig til at begynde samarbejdet med Mads Stendorf.

"Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mads til stillingen som kultur- og fritidschef. Mads besidder mange af de egenskaber, vi ledte efter, og han har samtidig en solid erfaring fra kultur- og fritidsområdet med sig i bagagen," siger direktøren.

Aabenraa Kommune på DenOffentlige.dk Aabenraa Kommune
Aktivitet: Artikler: 20 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.