Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef tænker i tradition og fornyelse

Mads Stendorf tiltræder 1. august som kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune. Han har stor erfaring på området, og han kender allerede en del til den kommune, han skal arbejde i.

51-årige Mads Stendorf er 1. august Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef. Mads har været chef forBrancheforeningen Danhostel, og før det var han i ti år chef for Kultur & Idræt i Esbjerg Kommune.

"Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg kender allerede en del til Aabenraa Kommune, da jeg har familie i Aabenraa. Det er en kommune, hvor kultur, fritid og idræt fylder. Og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger den kommende kultur- og fritidschef, som også glæder sig til at arbejde i en kommune, der har en stærk tradition."

"Aabenraa Kommune er for mig at se interessant, fordi der er en tydelig, traditionel vinkel i kulturen. Livet i grænselandet, unikke kulturbegivenheder som ringridning og den traditionelle dialekt er eksempler på tradition, jeg finder interessant. Ydermere er det også spændende at bruge traditionen som løftestang til fornyelse både inden for kultur og fritid," lyder det.

Mads Stendorf bor i Esbjerg med sin kone og parrets to børn. Fritiden bliver brugt på adskillige former for idræt, lige som der også banker et stort filmhjerte i brystet på Aabenraa Kommunes nye kultur- og fritidschef.

Direktør for Børn og Kultur i Aabenraa Kommune, Chriss Mailandt-Poulsen, glæder sig til at begynde samarbejdet med Mads Stendorf.

"Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Mads til stillingen som kultur- og fritidschef. Mads besidder mange af de egenskaber, vi ledte efter, og han har samtidig en solid erfaring fra kultur- og fritidsområdet med sig i bagagen," siger direktøren.

Aabenraa Kommune på DenOffentlige.dk Aabenraa Kommune
Aktivitet: Artikler: 20 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også