Aabenraas kommunaldirektør på ny kontrakt

Kommunaldirektør Niels Johannesen fortsætter i jobbet, når hans åremålskontrakt med Aabenraa Kommune udløber til foråret

Niels Johannesen har været kommunaldirektør i den nye Aabenraa Kommune, siden den blev dannet ved kommunalreformen i 2007. Han er i øjeblikket ansat på en åremålskontrakt, som udløber 1. april 2015. Men når vi når frem til den dato, fortsætter Niels Johannesen i jobbet. Det godkendte Aabenraa Kommunes byråd på byrådsmødet i aftes.

 

Aabenraa Kommune er inde i en intens udviklingsproces bl.a. med fokus på store vækst- og erhvervsprojekter, som Niels Johannesen har stået i spidsen for at få sat i værk. Det er bl.a. baggrunden for, at byrådet og 61-årige Niels Johannesen er enige om at fortsætte samarbejdet. Med den nye aftale er der ikke længere udløbsdato for ansættelsen.

 

- Jeg er meget glad for, at vi har kunnet indgå en aftale, så Niels Johannesen fortsætter som kommunaldirektør. Han er en dygtig og dynamisk leder, og han vil kunne sikre kontinuiteten i alt det udviklingsarbejde, vi har sat i gang i kommunen bl.a. med en omfattende vækstplan. Kommunens fortsatte positive udvikling er lagt i de bedste hænder hos ham, pointerer borgmester Thomas Andresen.

 

Emneord: Kommunaldirektør, Niels Johannesen, Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune på DenOffentlige.dk Aabenraa Kommune
Aktivitet: Artikler: 20 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.

 • 09.02.16 Politik
  Sønderjyske borgmestre står sammen om sygehus

  Borgmestrene i fire sønderjyske kommuner sender fælles høringssvar til Region Syddanmark om besparelserne på sundhedsområdet. De vil bl.a. redde Tønder Sygehus.

 • 11.12.15 Ledelse
  Tæt sønderjysk samarbejde om statslige arbejdspladser

  De fire sønderjyske jobcentre er gået sammen om at finde nye veje for at sikre succes med at modtage ansatte og familier i forbindelse med udflytningen af statslige arbejdspladser.

 • 21.09.15 Ledelse
  KomDir: Tilfredshed med Bo Smith-udvalgets rapport

  ”Det er vigtigt, vi i de enkelte kommuner forholder os til, hvordan arbejdsbetingelserne for byrådene kan forbedres”, siger Kommunaldirektørforeningens formand, Henrik Kolind, i forlængelse af Bo Smith udvalgets anbefalinger.