Ændring i direktionen i Struer Kommune

Direktionen i Struer Kommune er blevet ændret, så den nu består af tre medlemmer

Som et resultat af en rapport fra konsulentfirmaet H.C. Vestergaard om en fremtidig direktionsmodel har Struer Byråd besluttet at ændre antallet af medlemmer i direktionen fra fire til tre. Det betyder, at direktør Erik Østerby forlader sin stilling.

Erik Østerby har haft ansvaret for børne- og familieområdet, skoler, dagtilbud, borgerservice, kultur og uddannelse.

Økonomi- og arbejdsmarkedsudvalget har bedt direktør Kjeld Berthelsen om snarest muligt at overtage børne- og uddannelsesområdet, mens direktør Jørgen Jensen overtager borgerservice- og kulturområdet.

- Erik Østerby har gennem de seneste knap seks år haft direktionsansvaret for blandt andet børne- og uddannelsesområdet, hvor han har løftet en stor opgave. Han har stået i spidsen for at få den nye folkeskolereform indarbejdet her i kommunen, lige som han har haft en stor opgave i en konstant tilpasning i forhold til det faldende børnetal, siger borgmester Mads Jakobsen.

- Herfra skal lyde en stor tak til Erik Østerby for hans indsats i Struer Kommune. Jeg ønsker Erik held og lykke i hans fremtidige virke, siger Mads Jakobsen.

Konsulentfirmaet H.C. Vestergaard blev i efteråret 2014 blev bedt om at se på, hvordan Struer Kommune bedst ruster sig til fremtiden, og dermed også hvordan direktionen i fremtiden skal være. Det første skridt i processen er nu taget med beslutningen om at ændre antallet af medlemmer i direktionen.

Ud over Kjeld Berthelsen og Jørgen Jensen består direktionen i Struer Kommune af kommunaldirektør Claus Damgaard.

 
Emneord: Struer Kommune, Direktion, Konsulenter, Erik Østerby
Struer Kommune på DenOffentlige.dk Struer Kommune
Aktivitet: Artikler: 26 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Læs også

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 30.03.16 Velfærd
  Sådan vil Struer videre efter nej til sammenlægning

  Siden borgerne gav klar besked om selvstændighed har Struer forberedt flere strategiske indsatser, som skal bidrage til at sikre og udvikle kommunen i samspillet mellem en stærk organisation, et visionært byråd og de engagerede borgere, virksomheder og institutioner, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

 • 13.01.16 Infrastruktur
  Hurtigere behandling af byggesager

  Struer Kommune har skåret mere end tre uger af sagsbehandlingstiden for byggesager i løbet af det seneste år

 • 08.12.15 Politik
  Fusion afvist af vælgerne i Struer Kommune

  Et flertal i Struer Kommune har sagt nej til en sammenlægning med Holstebro Kommune og dermed bliver det politiske forslag om kommunesammenlægning ikke til virkelighed.

 • 28.09.15 Politik
  Kommunefusion: Aftalegrundlag på plads

  Holstebro Kommune og Struer Kommune er klar med et fælles aftalegrundlag forud for en eventuel folkeafstemning om kommunesammenlægning. Læs aftalegrundlaget her.