Aggressive flygtninge: Vil ikke bo to på ét værelse

Opholdstilladelsen er udfordret for nogle få asylansøgere i Næstved flygtningeby efter de opførte sig aggressivt overfor en medarbejder.

Aggressive flygtninge optrådte truende overfor en ansat i en flygtningeby i Næstved. Den ansatte måtte forlade stedet og fik tilkaldt politiet.
Det skriver Sjællandske.

Flygtninge - migranter - folkevandring

Tusinder og atter tusinder af mennesker kommer i øjeblikket til Europa for at flygte fra forfølgelse og krig med drømmen om et liv i tryghed. Debatten raser om, hvad Europa skal gøre, og hvad Danmark selv skal gøre.
 
 

En gruppe på omkring 10 mænd af forskellige nationaliteter blev højrøstede og ubehagelige, da medarbejderen skruede skilte op udenfor værelserne. Der er plads til to navne på de nye skilte.

Flygtningene er blevet orienteret om, at der på et tidspunkt skal bo to på så godt som alle værelserne i pavillonerne på Skyttemarksvej, men med det første synlige tegn herpå fik frustrationerne frit løb.

- Der er ingen tvivl om, at det har været en meget ubehagelig situation, siger Rebecca Helqvist, Næstved Kommunes integrationschef, om balladen torsdag eftermiddag. Om det er en eller to, der har opført sig meget aggressivt, er endnu ikke helt afklaret. Politiet efterforsker sagen, som kan ende med, at en eller begge sigtets for at overtræde Udlændingeloven, hvilket kan få konsekvenser for deres opholdstilladelse.

 

Emneord: Flygtninge, Asylansøgere, Næstved Kommune, Flygtningelandsbyer
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også