”The Times They Are A-changing”

KL’s formand efterlyste reformer, der fremtidssikrer velfærdssamfundet, i sin store tale ved Kommunalpolitisk Topmøde i Aalborg. ”The Times They Are A-changing”, sang Bob Dylan for mange år siden. Og det er måske endnu mere sandt nu, end det var dengang”.

Sådan lød det fra KL’s formand Jan Trøjborg, da han ved åbningen af Kommunalpolitisk Topmøde i Aalborg holdt sin mundtlige beretning for de ca. 1500 fremmødte kommunalpolitikere.

Den økonomiske krise og det behov for reformer og omstillinger, den har skabt, gik som en rød tråd gennem talen.

”Det er nu, alle vi med politisk indflydelse skal sætte det lange lys på og holde fast, når medierne vil gøre debatten sort/hvid. Forude er der flere svære beslutninger, som kræver politisk mod og lederskab.”

”Det er nu, de store beslutninger skal træffes. Det er nu, vi skal fremtidssikre Danmark. Det er nu, vi skal redde den samfundsmodel, som vi alle holder af,” sagde KL’s formand.

Du kan læse Jan Trøjborgs mundtlige beretning i sin helhed som pdf-fil her - samt iøvrigt følge begivenhederne på Kommunalpolitisk Topmøde på www.kl.dk.

Emneord: Jan Trøjborg, Kommunalpolitisk Topmøde
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også