Aleksander Myrhøj

Aleksander Myrhøj

Website: https://www.facebook.com/SFAleksander/ E-mail:

Aleksander er 27 år, gift og har en søn på 3 år. Opstillet for SF i Østjylland.
 
Aleksander er politiker med både hjerne og hjerte. Lokalt beskrevet som “den konstruktive socialist” har Aleksander meldt sig på banen fra første færd med blik for menneske og muligheder. SF har fået et stærkt kort i den unge pædagog, der nægter at lade sig kue i det politiske spil.
Troværdighed, fællesskab og ansvarlighed er nøgleord.
 
Siden 1. januar 2018 kommunalbestyrelsesmedlem for SF i Norddjurs Kommune, hvor han er medlem af kultur- og fritidsudvalget samt miljø og teknikudvalget. 
Han er nr. 4 på SFs liste i Østjyllands Storkreds.
 
Selv siger Aleksander:
- Når jeg ikke er hjemme eller i gang som politiker, passer jeg en af mine tre andre beskæftigelser som hhv. socialpædagog på en døgninstitution under Region Midt, støtte-/kontaktperson eller familiebehandler.
 
- Jeg er indoktrineret socialist og fortaler for fællesskaber - og fællesskabsbaserede løsninger.
 
- Jeg provokeres voldsomt af, at udfordrede børn i dag ikke har samme muligheder for at blive solstrålehistorier, som da jeg var barn.
 
- Meget af mit hjerteblod lægges i arbejdet med børn, og derfor optages jeg selvsagt også af dette politisk. Særligt de børn som er svære at holde af, har en plads i mit politiske hjerte.

I kan læse mere om Aleksander på https://www.facebook.com/SFAleksander/

eller

http://norddjurs.lokalavisen.dk/nyheder/2018-02-06/Portr%C3%A6t-Den-konstruktive-socialist-i-kommunalbestyrelsen-2021237.html

 

TILMELD NYHEDSBREV