Anholdt for at true kommunale medarbejdere

Det gik helt galt for en 36-årig mand, efter han havde haft en voldsom telefonsamtale med en medarbejder ved Jobcenter Aarhus.

Den 36-årige mand var blevet voldsomt frustreret over den behandling, han havde fået hos jobcenteret. Flere gange under telefonsamtalen havde han fremsagt trusler mod personalet i Jobcenter Aarhus.

Det skulle han ikke have gjort. Kort tid efter truslerne fandt en patrulje den 36-årige på gaden i Aarhus. Her blev han anholdt og sigtet for trusler om vold mod en offentlig myndighed. 

Det er efterhånden ikke unormalt, at Jobcenterets medarbejdere oplever trusler om vold i deres arbejde med borgerne. Det sker ofte når udsatte borgere bliver desperate og i disse situationer tyer til metoder, som ikke er lovlige. Situationen er uholdbar, og der er af flere gange blevet efterspurgt handling på området.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.