Anne Honoré Østergaard

Anne Honoré Østergaard

E-mail:

Anne er 37 år, uddannet Cand. Merc. Jur. (Erhvervsjurist) og bor sammen med Claus i Nørresundby. 

Opstillet i Nordjyllands Storkreds for Venstre.

Anne er en politiker med stor energi og med lyst til at udvikle og forbedre samfundet. Hun er liberal og mener overordnet set, at danskerne er bedst tjent med at Det Offentlige nøjes med at give nogle grundlæggende retningslinjer, og ellers ikke blander sig med alt for mange detaljer.

Annes grundholdning er, at den der kan klare sig selv, også har en moralsk forpligtigelse til at bistå dem, der ikke kan både privat og via samfundet.

Anne er i gang med sin 2. byrådsperiode i Aalborg Kommune, hvor hun er næstformand i Familie- og Socialudvalget og er medlem af Beskæftigelsesudvalget. Herudover er Anne udpeget af Kommunernes Landsforening (KL) til det Regionale Arbejdsmarkedsråd.

Selv siger Anne:

”I Danmark går det generelt godt, men på trods af næsten fuld beskæftigelse, har vi stadig 70.000 unge uden hverken uddannelse eller arbejde. Det handler om forældre, børnehave og skole der ikke har kommunikeret godt nok med børnene. Sagsbehandlere der ikke møder de unge med den nødvendige fleksibilitet, og lovgivere der presser love og retningslinjer igennem uden øje for, at mennesker er forskellige.”

Herudover er Anne optaget af danskernes sundhed og forenkling af love og bekendtgørelser, så vi kan bruge færre ressourcer på bureaukrati og flere på kærnevelfærd. 

Når Anne ikke er på arbejde i Vurderingsstyrelsen eller deltager i politiske møder, elsker hun at ride på sin islandske hest, løbe en frisk tur eller at hygge sig med familie og venner.

Blogs

TILMELD NYHEDSBREV