Anne Vang siger farvel til politik tre måneder før valget

Anne Vang forlader politik

Anne Vang (S) forlader efter otte år i københavnsk politik posten som børne- og ungdomsborgmester for at blive direktør for erhvervsuddannelserne ved Niels Brock.

Anne Vang (S) forlader efter otte år i københavnsk politik posten som børne- og ungdomsborgmester for at blive direktør for erhvervsuddannelserne ved Niels Brock.
 
- Det er et drømmejob, jeg går ind til. Gode erhvervsuddannelser giver unge mennesker viden, jobmuligheder og gode liv. Ligesom de sørger for, at danske virksomheder har kvalificeret arbejdskraft. Jeg glæder mig til at lede den merkantile erhvervsuddannelse i København. Det er en spændende tid for erhvervsuddannelserne, siger Anne Vang.
 
Hun understreger, at jobskiftet handler om et tilvalg af Niels Brock, ikke et fravalg af københavnerpolitik;
 
- Jeg har været utrolig glad for mine otte år på Københavns Rådhus. Både fire år som politisk ordfører og fire år som børne- og ungdomsborgmester, og jeg er stolt af de politiske resultater. Så det er lidt vemodigt. Jeg skal da heller ikke udelukke, at jeg en dag om mange år får lyst til at kaste mig over politik igen, siger Anne Vang.
 
Hun blev første gang valgt til Københavns Borgerrepræsentationen i 2005. Hun blev genvalgt ved kommunalvalget i 2009 og har siden fungeret som hovedstadens borgmester for Børne- og Ungdomsforvaltningen. 
 
Emneord: Politik, Anne Vang, Borgmester, Københavns Kommune, Niels Brock, Kommunalvalg
Københavns Kommune på DenOffentlige.dk Københavns Kommune
Aktivitet: Artikler: 69 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også