Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

4 områder som din virksomhed kan outsource

Annonce

01/8/21 7:36

Redaktionen

Annoncør betalt indhold

I en lille- eller mellemstor kan der være flere områder og arbejdsopgaver, som er svære at få til at hænge sammen både finansielt og ressourcemæssigt. Det kan derfor ske at flere områder må nedprioriteres, så der i første omgang lægges fokus på de steder hvor der er mest brug for opmærksomhed. Flere og flere små- og mellemstore virksomheder vælger, på grund af dette, at outsource nogle bestemte arbejdsområder for at frigive både tid, ressourcer og penge der kan bruges andetsteds. I denne artikel har vi samlet en liste over 5 områder som din virksomhed med fordel kan outsource til en ekstern partner såsom et callcenter.

24/7 telefonpasning

Telefonpasning er en essentiel del af god kundeservice for en enhver virksomhed. Ved at give dine kunder mulighed for at ringe ind og stille spørgsmål, booke konsultationer og komme med klager, gør du det klart at din virksomhed altid står til rådighed. Telefonpasning er på denne måde en uundværlig del af det at drive virksomhed. Det kan dog både være omkostningsfuldt og ressourcekrævende at bemande en telefon i de timer hvori det er mest nødvendigt. Alt efter hvilken branche din virksomhed er i, kan der også være behov for ekstra bemanding af telefonen på ukurante tidspunkter såsom i aftentimerne, i weekender og på helligdage. Det kan skyldes mange ting, så som positiv omtale eller at du har brug for hjælp til en shitstorm. Her kan det f.eks. være en god idé at outsource din virksomheds telefonpasning til en ekstern partner der tilbyder 24/7 telefonservice, så du er sikker på at telefonen altid er bemandet.

Professionel e-mail håndtering

En anden disciplin indenfor kundeservice der i højere og højere grad fokuseres på, er i forbindelse med håndtering af e-mails. Det er efterhånden almindelig praksis at oprette en mailkonto til sin virksomhed, så kunder også har mulighed for at

skrive ind. Derudover er det også blevet mere almindeligt for potentielle samarbejdspartnere at tage kontakt over e-mail for at fremlægge et tilbud. Derfor er det også vigtigt at din virksomheds mailkonto tjekkes ofte, så vigtige mails besvares hurtigst muligt og ikke går tabt. Dette kan være en større, administrativ opgave, som kan være meget tidskrævende for dig som virksomhedsejer. Ved at outsource din virksomheds e-mail håndtering sikrer du, at virksomhedens mailkonto tjekkes regulært, og at mails besvares når der er behov for det.

Rutineret kalenderbooking

Ved at outsource funktioner såsom telefonpasning og e-mail håndtering gør du det lettere for dine kunder at komme i kontakt med din virksomhed i forhold til bl.a. spørgsmål og klager. Hvis din virksomhed tilbyder tjenester hvor det giver mening af booke en konsultation, gør du også dette lettere for dine kunder ved at have et telefonnummer og mail konto tilknyttet. Når du kontakter et callcenter i forbindelse med outsourcingen af din virksomheds kundeservice er det dermed også en fordel at finde ud af hvorvidt kalenderbooking er en del af deres udbudte tjenester. Hos en virksomhed som f.eks. CityCallCenter i København er det muligt at få kalenderbooking som en del af pakken, så du er sikker på at aftaler og konsultationer der sker over telefon og mail bookes ind på din virksomheds kalendersystem.

Administration af live chat funktion

Hvis din virksomheds hjemmeside har en live chat funktion kan dette også være et område der kan outsources. I så fald vil en ekstern partner sørge for, at besøgende på din virksomheds hjemmeside hurtigt og effektivt vil kunne få besvaret mindre spørgsmål via en live chat. Ligesom med telefonpasning og e-mail håndtering kan en live chat funktion være med til at give din kunder følelsen af, at din virksomhed

er nem at komme i kontakt med.

Hvis du overvejer at outsource nogle af din virksomheds forskellige områder i forhold til f.eks. kundeservice kan du med fordel tage kontakt til en virksomhed som CityCallCenter i København, hvor du kan få et uforpligtende og gratis tilbud der passer til dine behov.

 

Annonce