Foto: Shutterstock.com

E-væske – Vi gør det Easy to Smoke

Sponsoreret

26/01/2022 12:58

Redaktionen

Annoncørbetalt indhold

E-juice, også kaldet e-væske cig, ryge-væske, damp-juice, smag, rygeolie og meget andet dækker i bund og grund over det samme produkt – nemlig den skønne væske der fordampes i coilen, og derfor er uundværligt ved dampning. E-juice kommer i mange forskellige former, som skal vælges efter smag og udstyr.

Hos Easy to Smoke har vi et unikt lækkert og alsidigt udvalg, af forskellige smage, styrker, mængder og konsistenser – det er bare at tage et kig og vælge mellem alverdens dampende lækkerier udvalgt særligt til dig – med andre ord noget for enhver smag og ethvert dampbehov.
Her kommer et lille indblik på nogle af dem:

 • Klassiske smagsoplevelser: De mest klassiske smage såsom slik, jordbær og lakrids samt mange, mange andre – vi har med andre ord alt hvad lunger og hjerte kan begære. 
 • Tobak: Smagsoplevelser der smager som forskellige typer tobak – helt oplagte at starte med efter et rygestop hvis du gerne vil bibeholde smagen af tobak uden at skulle inhalere alle de tusindvis af skadelige stoffer hver gang der tages et hiv af cigaretten.
 • Premium: I denne serie er der kredset ekstra meget for smagene, dvs. de ultra-unikke og specielle smage. I langt de fleste tilfælde er det komplekse smagskombinationer sammensat af en række aromaer, som vil gøre smagen unik, da ingen andre har disse smage. I takt med at man bliver erfaren, kan man også selv begynde at kombinere sine yndlingssmage på kryds og tværs for helt nye og unikke smagsoplevelser – damp er din verden af muligheder.

 

Hvad er e-juice?

Som allerede nævnt går væsken under mange navne, men uanset navnet er den superessentiel for at kunne dampe. Med et væld af forskellige smage, mængder, farver, nikotinstyrker og konsistenser er der masser at vælge imellem for alle smagsretninger og -præferencer. Men uanset smagen, er det en god idé at vælge efter hvad tanken er beregnet til. Og her har vi gjort forarbejdet og gjort det nemt for dig at vælge det rigtige.

Hos de enkelte e-juices Easy to Smoke vises et skema med specifikationerne. Der står om tanken benytter 50/50 VG/PG væske, eller 70/30 VG/PG væske. Det dækker over 2 forskellige typer, hvor den første har en tyndere konsistens og den sidstnævnte en tykkere. Enkelte tanke kan bruge til begge dele, mens langt størstedelen kun kan bruges til den ene. Ligeledes findes forskellige typer af e væsker:

 • 10 ml e-væske
  Det er muligt at købe 10 ml flasker med dampklar væske med mulighed for selv at vælge smag og nikotinstyrke. Oftest er det 50/50 eller tyndere, og disse egner sig derfor bedst til de mindre AIO e-cigaretter, pod-systemer og lignende. Som ny damper kan det være smart at købe dampklar væske og gerne vil afprøve forskellige smage for at finde en eller smagsretninger der sidder lige i skabet. Flere forskellige brands laver disse små væsker, og det er en smagssag hvad man synes er bedst. Mens nogle elsker smagen af stærk tobak, er andre mere til søde smage som slik og frugt, og man kan med tiden også kombinere på kryds og tværs.
   
 • Shake N´Vape
  Det er forbudt at sælge e-væsker i større mængder end 10 ml, men det er muligt at gøre noget med Shake N´Vape. Det er et koncept som mange dampere kender til og værdsætter højt.
  I bund og grund er det meget simpelt. Sådanne kits består (afhængigt af om det er 70/30 eller 50/50) af 8-9 x 10 ml flasker med den selvvalgte nikotinbase, 1-2 x 10 ml flasker med aroma og en større flaske med et maksimalt indhold på op til 100 ml. Man hælder alle de små flasker med base og aroma op i den store flaske, den rystes så grundigt, og så har man en stor flaske med dampklar væske. Udvalget af shake'n'vape er oftest større end ved de små flasker, og det er meget populært, da man lovligt købe større mængder nikotinvæske.
   
 • Short fill
  Short-fill dækker over nikotinfri væsker som allerede er lavet. Navnet kommer af, at der i flasken er lavet plads til en eller flere tilkøbte "nikotinboosters". I bund og grund dækker nikotin-boostere blot over 10 ml stærk nikotinbase der puttes i flasken for at opnå en bestemt ønsket nikotinstyrke. For de fleste short-fills kan opnås en nikotinstyrke på 3MG, og for nogle kan der opnås en styrke på 6MG.
   
 • selvblanding
  Selvblanding minder i bund og grund om at lave saftevand – man køber en stor mængde nikotinbase, som man så kan blande op med aroma i det blandingsforhold og dermed den styrke man ønsker.
   

Dampklar e-væske
Når man skifter almindelige cigaretter ud med e-cigaretter, savner mange "krads" i halsen som de fleste cigaretter giver, men dette kan også opnås med e-cigaretter med den rette nikotinstyrke og smag. Ligesom almindelige cigaretter er e-juice som allerede nævnt en smagssag, ligesom at forskellige cigaretmærker kan smage forskelligt. Mængden af nikotin i e-juicen vælges ud fra antal dagligt røgede cigaretter, og her svarer 1mg nikotin pr røget cigaret om dagen – f.eks. svarer 5 cigaretter til et niveau på 5 mg og 15 cigaretter svarer til 15 mg. Og så kan man så trappe ned og til sidst helt stoppe i eget tempo.
 

Alle vores udvalgte e-juices kommer fra højteknologiske produktionsvirksomheder med højeste produktions- og sikkerhedsmæssige standarder. Derfor har du som kunde 100 % sikkerhed for kvaliteten af den udvalgte e-juice. De produceres i store maskiner for højeste renlighed og en pålidelig ensartet kvalitet. Det avancerede produktionsudstyr giver mulighed for den helt rigtige sammensætning. 

 

De udvalgte producenter anvender udelukkende naturlige ingredienser for en autentisk og naturlig smag. Du modtager din e-juice i en 10 ml. flaske i en lille æske med angivelsen af nikotinmængden samt en indholdsdeklaration. I dampklar e-væske er også en form for væskebase, oftest en blanding af Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). Disse findes i alle e-væsker og bidrager til at give dampen den fulde karakter. E cigaret væsker kommer i mange udformninger og smagsretninger, men de består oftest af de samme uskadelige grundingredienser.

 

PG – Propylenglycol: Dette levnedsmiddel er godkendt over hele verden som blandt andet tilsætningsstof i fødevareindustrien, da den er god til at holde på smagen og kan give et lækkert halskrads i den korrekte mængde. Jo højere mængde PG i e-juicen, jo stærkere er smagen.
 

VG -Vegetabilsk Glycerin: Udvundet af vegetabilsk fedt er det et flydende fedtstof, typisk udvundet fra plantefrø. Det går under flere forskellige synonymer, såsom glycerin, glycerine, VG, og Glycerol. Det giver den fyldige damp, så jo højere niveau af VG, jo større mængde VG, jo mere damp giver det. 
 

Nikotin væske base

Nikotin væske base, kan man nu blande e væsken netop, som man vil. Samt kan man nu få den ønskede smag og smagsintensitet som man lyster, oveni dette kan du også ønske nikotinstyrken og mængden som du ønsker det.  På tide, at det giver mulighed for at styrke graden af halskradsningen og den intens dampen skal være med.
Formuleret med andre ord, er nikotin væske basen dig nu mulighed for at eksperimentere og prøve sig frem til lidt forskelligt. De kan fås i en lang forskellige PG/VG-forhold:
Fx 50/50 PG/VG eller 30/70 PG/VG. 50/50 går sammen med det meste e-cigaret udstyr, mens 30/70 i høj grad til de kraftigste udstyr. Til gengæld giver det også en fyldigere damp, hvor du oplever væsentlig mindre halskrads. E væsker nikotin basis, kan forklares med, at det simpelthen kan tilbyde lidt af det hele, udfra dit behov.  

Før start er det en god ide at have gjort de passende remedier som f.eks. engangssprøjter med måle-inddeling samt de ønskede ingredienser klar. Selvom sprøjter kan rengøres og renses, er det nemmest at bruge flere sprøjter, da de forskellige ingredienser kræver hver sin sprøjte for at undgå at de blandes sammen i de enkelte beholdere.
 

Når man først er kommet i gang, er det vigtigt at skrive ned, hvor meget man bruger af de forskellige ingredienser. Især som begynder skal man prøve sig frem, og det ville også være ærgerligt at opfinde en helt fantastisk e-juice, og efterfølgende ikke have opskriften. Her kan alt fra en lommebog til en papirblok bruges, men der skal være plads til både opskrift og noter, så du kan få præcist den ønskede dampoplevelse.

Nu kan vi kun ønske dig held og lykke med eksperimenterne – du bliver hurtigt bidt af det, og dampen og e-juicen bliver bare bedre og bedre.
 

E cigaret væske

Som passionerede dampere forhandler Easy to Smoke som allerede nævnt de bedste e-cigaretter og e-juice på markedet i mange forskellige farver, størrelser, smagsvarianter og mærker – alle sammen produceret efter højeste standarder inden for sikkerhed, kvalitet, produktion og etik. Det er gået op for den brede offentlighed, at e-cigaretter ikke bare er varm luft, men et sundt alternativ til de ekstremt skadelige nikotin-cigaretter. Sammen med det voksende publikum breder markedet sig ud med nye producenter og endnu flere smagsoplevelser og produkter, så på et eksploderende marked har vi foretaget et indledende udvalg og scannet markedet for de bedste produkter og skønne smagsoplevelser. Vi følger udviklingen tæt og går i front med nye tiltag og produkter, og vores hjemmesiden tilbyder altid det nyeste og bedste det globale dampmarked har at byde på. Velkommen til Easy to Smoke – din professionelle e-forhandler, uanset om man er spritny eller erfaren damper!

 

Der er masser af grunde til at skodde cigaretterne og skifte til det dampende alternativ og faktisk ingen grunde til at lade være. Med en e-cigaret har du stadig noget mellem hænderne, men det hverken lugter eller smager grim, og de er tilmed langt billigere. Der kommer bare den dejlige følelse af at indhalere e-juice med din unikke yndlingssmag, og du udånder tyk uskadelig damp, uden at fylde hele kroppen med tjære, benzen og tusindvis af andre dybt skadelige stoffer. En e-cigaret giver præcist samme fysiske tilfredsstillelse uden de negative konsekvenser ved almindelige nikotin-cigaretter, og både børn, hus og andre omgivelser slipper for passiv rygning. Easy to Smoke leverer markedets bedste produkter til alverdens forskellige dampbehov.

 

Kom godt ind i dampen

Easy to Smoke leverer dampende gode varer i absolut verdensklasse til dig uanset din damperfaring og kendskab til mærker eller udstyr. Til den uerfarne damper ved vi at det kan være svært at træde ind i en ny verden med mods og drip tips, og man ikke helt er sikker på, hvad man skal købe. Da der også findes mange startsæt, gælder det om at finde det rigtige, og det kan være svært at læse sig frem til. Her sidder vi altid klar med kyndig og kompetent vejledning, og vi er altid klar med kyndig og kompetent vejledning.

 

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i vores skønne og brede udvalg af produkter og tilbehør hvor der med sikkerhed også er noget for dig. Vi kan bl.a. tilbyde produkter fra kendte mærker som Liqua, Vapeson, Sundbygaard og mange andre hvor du kan dykke ned i de forskellige produktkategorier.

Vi har noget for enhver smag, og hjemmesiden er samtidig overskuelig med tilbud samt de forskellige velkendte mærker og andet udstyr. Søgefunktionen i toppen er til den garvede damper, der ved præcis, hvad der skal lægges i indkøbskurven, men vi opfordrer alle, erfaren som uerfaren, til at tage et kig. Måske kan en ny smagsretning pifte nyt liv i din dampning?

 

Easy to Smoke har kun de bedste e-væsker – og mange af dem!

Ved valg af e-juicen skal du overveje, hvilken smagsretning du går efter, og nikotinstyrken vælges ud fra det daglige nikotinforbrug. Der findes uendelig mange forskellige slags aromaer, så her kan man blot lytte til sit hjerte – kan du lide slik, frugt, mentol, tobak, kaffe, kage eller noget helt andet? Måske giver det også mulighed for at kombinere flere? Damp er en uendelig opdagelsesrejse, så bare fordi du har en eller flere præferencer, behøver du ikke nødvendigvis kun holde dig til dem. Den bedste e-væske ved du derfor bedst selv, hvad smager af.

Når det kommer til nikotinstyrke, handler det igen om at prøve sig frem og tage udgangspunkt i sit daglige nikotinindtag. For nogle kan det være tilstrækkeligt med 3-4 mg, med et større forbrug skal du nok op i 6-12 mg. Jo højere nikotinniveau, jo mere kradser det også i halsen. Igen kan vi blot opfordre dig til at prøve dig frem, lytte til dit hjerte og dine lunger, og skulle du derudover have spørgsmål, lever vi op til vores navn og gør det Easy to Smoke.
 

 

Mest Læste

Annonce