Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Få flere besøgende på din hjemmeside med søgemaskineoptimering!

Sponsoreret

25/6/21 10:27

Redaktionen

Er du frustreret over, at ingen læser dine blogindlæg? Måske har du ikke særlig mange besøgende på din hjemmeside? Du kan få flere med det, der kaldes SEO – søgemaskineoptimering. I dag bruger de fleste Google til at søge på det, de skal bruge. Det betyder, at du gerne vil have din hjemmeside højt op i en googlesøgning. Hvis den ligger som nr. 50, 100 eller 1000, er der ingen, der nogen sinde vil besøge den. Derfor handler det om at være smart med sin SEO. Du kan nemlig få flere til at besøge din hjemmeside ved at bruge SEO optimering. Læs med her og bliv klogere på emnet.

Hvad er SEO?

SEO står for søgemaskineoptimering. Det handler om at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinen kigger på, når de rangerer hjemmesiden. Det vil sige, for eksempel når man søger ”søgemaskineoptimering” på Google, hvilke sider kommer så først op? Det er via et rangeringssystem. Du skal gøre din side relevant og sørge for, at du får en bedre placering i rangeringssystemet på Google.

Hvordan forbedrer jeg SEO?

Du kan skrue på forskellige parametre, når du gerne vil forbedre din hjemmesides placering. Der er både en teknisk del, som man ofte køber sig til, når man køber designet til sin hjemmeside. Derudover er det vigtigt, at du laver relevant og et godt indhold på din hjemmeside.  Det handler også om at have høj autoritet. Det får du ved, at andre linker til din hjemmeside. Det er også en måde, at Google hjælper dig med en højere rangering. Det kaldes link building.

Et link skal være aktivt og eksisterende. Du kan ikke bare opfinde sider at linke til, for det forstår Google godt som snyd. Du kan eventuelt få hjælp til dette af et firma, det kan hjælpe dig, da det kan være kompliceret at forstå.

Du kan også bruge relevante søgeord, som du ved, at din kunde vil søge på. Du kan dog ikke skrive det søgeord ualmindeligt mange gange, da Google igen vil fravælge din side, da den forstår det som snyd. Du skal stadig have relevant indhold, som din bruger vil sætte pris på.

Derfor kan du sørge for godt og relevant indhold, hvor du bruger søgeordene på en god måde, og du kan få andre til at linke til dit arbejde. Ellers er det muligt at betale et professionelt firma for at få den rette hjælp.

 

Annonce