Få tilskud til din plastikkirurgiske øjenlågsoperation

Sponsoreret

05/08/2022 09:16

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Øjnene er sjælens spejl og noget af det første, andre mennesker lægger mærke til ved dit udseende, når de møder dig. Øjnene bruger vi til at kommunikere vores følelser og udvise nærvær i samtale med andre.

Det kan derfor skabe stor usikkerhed, hvis der er nogle ting ved vores øjnes udseende, vi ikke bryder os om. Hvis du er en af de personer, der synes, dine øjenlåg hænger for meget, eller at du har for store poser under øjnene, kunne du overveje at få en øjenlågsoperation.

 

De forskellige typer af indgreb

Nogle af de ting, du b.la. kan få ”strammet op” ved en øjenlågsoperation, er dine poser under øjnene, hvis du har tunge øjenlåg, altså ekstra hud, som hænger ned over dine øjenlåg og øjne, eller nedsunkne øjenbryn. Flere af disse fænomener kan forekomme med alderen, idet huden med alderen generelt bliver slappere, men det kan også i nogle tilfælde være medfødte gener og arveanlæg.

 

Du kan godt få foretaget en plastikkirurgisk øjenlågsoperation på dit lokale sygehus, men du kan også tage kontakt til en klinik der specialiserer sig i Øjenkirurgi. På denne måde får du ofte en mere personlig og behagelig oplevelse og god behandling i rolige og intime omgivelser.

 

Kan du få tilskud til din øjenlågsoperation?

I nogle tilfælde kan der være kommunal- eller statsfinansierede tilskud at hente til din øjenlågsoperation. Dette forekommer f.eks., hvis dine øjenlåg hænger så tungt, at de delvist dækker for din pupil og derved skaber synsgener. Det kan også forekomme ved operationer i tårekanalerne, hvis du f.eks. bøvler med meget udtørrede øjne.

Hvis din øjenlågsoperation dog er rent skønhedskirurgisk, og du ikke har nogle egentlige gener eller handikap omkring dine øjne, vil din operation ofte være selvbetalt. Du kan tage kontakt til en klinik nær dig for at høre, hvilke muligheder du har for øjenlågsoperation og finansiering.

Mest Læste

Annonce