Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

Genvind gnisten med din partner

Annonce

19/3/22 3:50

Redaktionen

Vi lever I en travl tid, hvor vi konstant skal løbe hurtigere end vores konkurrenter. Der er travlt på arbejdet, der er travlt på hjemmefronten, og med en stresset hverdag, sker det sommetider, at vi glemmer hinanden. Det kan resultere i skænderier og bristede hjerter, og vi efterlades med en tomhed, hvor vi føler os ensomme.

Selvom det ganske vist er vigtigt at gå på arbejde og få hverdagen til køre rundt, så bør vores kære dog altid fylde mest i vores liv. Det er ikke altid, at vi bemærker, når gnisten brænder ud og oftest kan det være for sent, når vi først bemærker det. Men hvis I gør en ihærdig indsats, kan I sammen genvinde gnisten og bringe liv til jeres parforhold. Læs med her og find ud af hvordan.

Få en på opleveren sammen

Nogle gange kan vi glemme, hvorfor vi egentlig fandt sammen til at starte med. Der går hverdag i den, og det er lang tid siden, at I har gjort noget sammen eller taget jer tid til hinanden. Det er ekstremt vigtigt, at man værner om sit parforhold. Parforholdet skal nemlig vandes og plejes, præcis som en plante, hvis man vil holde det i live.

Et godt råd til at genvinde gnisten i parforholdet kan for eksempel være, at I tager på en forlænget weekend til udlandet, eller måske bare en tur til Bornholm. En færgebillet koster kun 200kr. Retur og derfor behøver det absolut ikke koste en formue, at gøre noget nyt og spændende sammen.

Øge intimiteten

Sæt jer ned og snak om gamle minder, alt det I gjorde sammen, da I var unge og nyforelskede. Find de gamle fotoalbums frem og åben en god flaske rødvin. Gamle minder kan bringe jer tættere sammen og minde jer om, hvorfor I forelskede jer, og hvorfor jeres parforhold er vigtigt for jer.

Det er heller ikke nogen dårlig ide at tage en tur i spa. Her kan I genoplade batterierne og koble af på en måde der gør, at I får mere overskud og lyst til hinanden. Endnu mere effektivt kan det dog være, hvis I vælger at give hinanden en lang og dybdegående massage.

Prøv noget nyt

Den fysiske berøring i et parforhold må heller ikke undervurderes. Kram noget mere, kys noget mere og rør noget mere ved hinanden i det hele taget. Mærk hvordan I føles udenpå og det kan være genvejen til det indvendige.

Måske trænger I til at friske parforholdet op med nye metoder, som Scor swingersex eller med gratis sm dating. Det er ganske vist lidt alternativt, men hvis I har hinanden og jer selv med i det, kan det hjælpe jer med at genvinde gnisten i jeres parforhold.

 

Annonce