Sådan finder du passende konferencestole til virksomheden

Sponsoreret

17/1/22 7:06

Redaktionen

Annoncebetalt indhold

At finde den passende konferencestol til mødelokalet er en vigtig opgave. Mødelokalet er virksomhedens ansigt udadtil, indretningen og den kaffe man tilbyder de besøgende danner et varigt indtryk. Det skal harmonere med virksomhedens brand og branche.  Konferencestole er typisk lavet uden omtanke på ergonomien. Det er designet og designeren som er i fokus.

Hos Prostole mener vi at mødestolene er en del af ergonomien på arbejdspladsen. At gæsterne sidder godt bidrager til en behagelig oplevelse. Vi har således et udvalg som harmonerer design og ergonomi. Det mener vi godt kan lade sig gøre, se udvalget og vurdere selv.

Man kan få konferencestole med armlæn, tyk sæde og lang ryg. Alt dette øger komforten under mødet markant. Dette er især en bonus, hvis ens gæster kommer langvejs fra. En afmattende fly tur kan let kompenseres med gode møde rammer. Mødestolene har også autoreturdrej, så man ikke vrider nakken. Vi giver her vores 3 bud på konferencestole som vi anbefaler.

 

Kohl Anteo alu 5900 konferencestol m. armlæn – Den ergonomiske og flotte mødestol

 

Markedets mest ergonomiske konferencestol. Anteo Alu er en flot konferencestol, som har vundet Reddot prisen, som svarer til oscar for design indenfor kontormøbler. Den har en flot Alu ramme og flotte Y-formet armlæn. Ergonomien er i top, da det er Anto Alu kontorstol som er omdannet til en konferencestol.

Konferencestolen har lændestøtte, sædehøjdejustering, sædedybdejustering og sædevip. Puden man sidder på er tyk og ryggen er høj på hele 60 cm. Dette giver dig en mødestol som løfter ergonomien på arbejdspladsen uden at gå på kompromis med design og udtrykket. Man kan holde lange møder med god komfort og energi. Som efterlader et positivt og unikt indtryk hos mødedeltagerne.

 

 

 

 

 

 

KOHL Artiso konferencestol – Fra en kendt designer

Har virksomheden et krav om designer møbler er Artiso et godt valg. Artiso er designet af Volker Reichert som er en kendt designer indenfor kontormøbler. En flot tilføjelse til virksomheden med sit unikke design. Volker Reichert har en forståelse for virksomhederne behov med sin mangeårige erfaring. Et af hans andre spændene projekter er modul 21, et modul opbygget sofa koncept til erhverv.

Artiso har vundet Reddot prisen, som er Oscar for design indenfor kontormøbler. Det er en flot mødestol som fås i 4 stel varianter og ryghøjder og et hav af textiler. Således at man kan personliggøre stolen til sit brand.

Konferencestolen har tykt sæde med fjeder i og kan fås med en høj ryg, som yder maksimal komfort. Du kan dreje på stolen således at man ikke får nakkeskader når man skal skifte fokus. 

 

 

 

 

 

 

KOHL salveo konferencestol SOLITAIRE sort læder m. glidesko – Eksklusiv design og ergonomi

Salveo serien er konferencestole som har noget af det fineste læder og komfort. Denne model har en flot diamant syning, som får virksomhedens brand til at fremstå som eksklusiv. Salveo har et tykt sæde på 7 cm og en ryg på hele 57 cm. Der medfølger armlæn belagt med læder og auto returdrej. Dette giver dig en yderst ergonomisk konferencestol.

Det er en mødestol som man får behagelige og komfortable møder i. Hvad enten det er til de korte eller lange møder. Uden at man går på kompromis med virksomhedens udtryk over for de besøgende. 

 

Annonce