Sikring af virksomheder

Sponsoreret

04/05/2022

Valdemar Lind

Selvom Danmark er et lille land med få indbyggere, så er antallet af anmeldte indbrud højt per indbygger. Faktisk har Danmark i mange år været det land i EU, som oplever flest indbrud per indbygger.

Dette indhold er sponsoreret

En faldende tendens som der stadig skal arbejdes på

Hvert eneste år anmeldes der tusindvis af indbrud hos private og hos virksomheder. Bare i det fjerde kvartal i 2021 var der 6.840 anmeldelser om indbrud. Disse kan være gældende for forsøg på indbrud, samt indbrud hvor værdigenstande er blevet stjålet. 

I Danmark bliver der anmeldt omkring 350 indbrud per 100.000 indbyggere, hvilket er statistikken som giver Danmark en førsteplads i forhold til alle andre EU lande. 

Selvom tallet stadig er højt, så er tendensen faldende. Siden mellem 2019 og 2020 faldt antallet af indbrud med næsten 30%, og der har siden 2017 været en faldende generel tendens for indbrud.

Dog er tallet stadig alt for højt, og derfor bør der stadig arbejdes på, at sikre private hjem og virksomheder mod indbrud. Dette mener Bagger Låse & Alarm også, som sætter fokus på dette i 2022 med deres landsdækkende kampagne Stop Tyven!

Mere fokus i medierne kan hjælpe

Ifølge Bagger Låse & Alarm kan et øget fokus i medierne hjælpe med, at flere private hjem og virksomheder får indbrudssikret sig. Faktisk kan du gøre meget, for at indbrudssikre din virksomhed.

I sin nyligt lancerede kampagne giver Bagger Låse & Alarm 13 gratis råd til erhverv om, hvordan du kan sikre virksomheden mod indbrud. Se gode råd om sikring af virksomheder her.

Baggers sætter fuld fokus på Danmarks førsteplads inden for indbrud med den forhåbning, at en landsdækkende kampagne kan medføre, at Danmark mister sin uheldige førsteplads. 

Forskellige løsninger kan skabe ramme for sikkerhed

Bagger Låse & Alarm anbefaler, at en sikring af en virksomhed bliver foretaget med så mange forskellige løsninger som muligt. Jo flere løsninger som du implementerer for din virksomhed, desto stærkere ramme skaber du for sikkerhed mod indbrud. 

En statistik viser, at mere end 25% af alle indbrud sker ved, at døren brydes op. Dette kan du komme til livs ved at sikre din virksomhed med to låse. 

Andre initiativer, som du nemt kan indføre for din virksomhed, er erhvervsnabohjælp, container sikring, alarmer, videoovervågning eller simpelthen at sørge for, at du ikke unødvendigt frister tyven. 

Ny teknologi baner vejen for sikkerhed

For at sikre din virksomhed bedre, kan du også gøre brug af nyere teknologi, som i mange tilfælde er mere sikker mod indbrud. Du kan for eksempel skærpe sikkerheden ved at undgå at bruge nøgler. Der er altid en risiko for, at nøgler tabes, glemmes eller havner i de forkerte hænder. 

Ved at bruge moderne nøglebrikker, bliver låse mere personlige, så du ovenikøbet kan spore, hvem der har åbnet og låst hvilke døre. 

En anden mere udbredt løsning er lys på timer. Det er blevet bevist, at en mørklagt virksomhed er i større risiko for at opleve indbrud. Dette skyldes, at mørke lokaler indikerer, at der ikke er nogen til stede. 

Sørg derfor for at anvende lys på timer, så lokaler eller facaden på din virksomhed oplyst. Dette kan mindske risikoen for, at en indbrudstyv vælger din virksomhed. 


Mest Læste

Annonce