Foto: Pixabay

Tre tips til din tur til Sri Lanka

Sponsoreret

13/01/2022 12:21

Redaktionen

Blandt verdens mange spændende steder, man kan rejse hen, er Sri Lanka et af de lidt mere ukendte, og det er en skam, for her venter uforglemmelige oplevelser inden for både kultur, natur og aktiv ferie. Læs med her og få tips til din tur.

Annoncørbetalt indhold

Flere og flere får dog øjnene op for dette paradis i Det Indiske Ocean, og landet forventer da også en markant stigning i antallet af turister de kommende mange år. Hvis du ikke allerede har besøgt øen, kan du glæde dig til at opleve dens skønhed og venlige befolkning.

Print selv dit visum hjemmefra

Når man planlægger en rejse til Sri Lanka, er det vigtigt at være opmærksom på, at der her kræves visum. Det er dog let at skaffe, og på e-visa.dk kan du selv bestille det og modtage det på din e-mail. Oftest modtager du dit visa efter få minutter, men i særlige tilfælde kan der gå lidt længere tid. Det er dog også muligt at søge visum ved ankomsten til Sri Lanka, men her går der tid med det i lufthavnen, og mange vil føle sig mere sikre ved at have ordnet det hjemmefra.

Undersøg hvilke Coronaregler der gælder

I disse år, hvor Coronavirus hærger over hele verden, må man som rejsende være yderst påpasselig med at undersøge de gældende regler, der hvor man ønsker at rejse hen. Det er ærgerligt at ankomme til et land for at opdage, at man enten slet ikke kunne komme ind på grund af manglende vaccination eller måske var nødt til at bruge mange af feriens dage i isolation. Tjek derfor grundigt op på, hvilke retningslinjer der gælder for Sri Lanka, inden du sætter kursen mod lufthavnen.

Fordi reglerne ændres hele tiden, er det ikke muligt at tilbyde information om de gældende Coronaregler her, og man må altså selv undersøge, hvilke forhold der gælder. Her kan man blandt andet se på Udenrigsministeriets hjemmeside for at finde ud af, hvordan man skal forholde sig. Medbring under alle omstændigheder mundbind og hav også gerne en selvtest eller to i håndbagagen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Læg en plan

Det sidste tip herfra er at bruge lidt tid på at planlægge rejsen, så I ikke spilder kostbar tid med det, når I er der eller på at køre til seværdigheder, der viste sig at være lukkede. Læg en plan og undersøg på forhånd åbningstider og andet, der kan være relevant for jeres besøg. Blandt de største turistattraktioner i Sri Lanka finder man Det buddhistiske tempel i Gangaramaya (Vihara) som er et must for alle rejsende til øen. Stilheden, skønheden og de kæmpestore Buddha figurer som tyst troner foran templet er en oplevelse, man vil huske længe.

 

Mest Læste

Annonce