Arne Eggert bliver direktør

KL har ansat Arne Eggert, nuværende afdelingschef i børne- og undervisningsministeriet, som ny udviklingsdirektør med ansvar for KL’s indsats på børne-, skole- og uddannelsesområdet.

”Jeg er meget tilfreds med at kunne præsentere Arne Eggert som ny udviklingsdirektør i KL. Børne-, skole- og uddannelsesområdet er en helt central dagsorden for kommunerne og KL. Udviklingsdirektøren skal være med til – sammen med kommunerne og de øvrige interessenter – at give områderne endnu større opmærksomhed fremadrettet. Jeg ser frem til, at Arne med sin personlige profil og stærke faglige kompetencer og netværk på området skal være med til at fortsætte udviklingen og styrke KL og kommunernes rolle på dette område.”

Sådan siger Kristian Wendelboe, administrerende direktør i KL, om ansættelsen af den 42-årige Arne Eggert som ny udviklingsdirektør i KL. Arne Eggert har siden 2012 været afdelingschef for undervisning og dagtilbud i Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling. Inden da var han blandt andet kontorchef og ministersekretær i samme ministerium.

Arne Eggert er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og glæder sig meget til arbejdet i KL, hvor han tiltræder den 1. november.
 
”Jeg brænder for børne- og uddannelsesområdet og ser stillingen i KL som en rigtig god mulighed for at medvirke til at skabe endnu bedre rammer for børn, skoler og uddannelse. Og jeg glæder mig meget til at komme tættere på den kommunale virkelighed og hverdag, som jo er dér, hvor beslutningerne reelt føres ud i livet,” siger Arne Eggert.
 
Emneord: Arne Eggert, Undervisningsministeriet, Kommunernes Landsforening, KL, Skoleavisen
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også