Assens Kommune

Assens Kommune

Rådhus Allé 5, 5610 Assens

Telefon: 64747474 Website: www.assens.dk E-mail:

Assens Kommune

Blogs

 • Samskabelse er politikudvikling på højt niveau
  04.07.16 Politik

  Udgangspunktet var egentlig løsninger på integrationsområdet, men oplevelsen af, at man sagtens kan bruge samskabelsens principper på mange andre politiske områder, står stærkt efter sidste uges deltagelse på Folkemødet.

 • Her skaber kommune og borgere udviklingen i fællesskab
  13.08.15 Politik

  Aktivt medborgerskab og en nytænkning af politikerrollen er vejen frem, når landkommunerne skal skabe udvikling og vækst. Engagerede, stolte borgere, der selv tager ansvar for at skabe stærke og levedygtige lokalsamfund er den vigtigste forudsætning.

Artikler

 • I Assens trives samskabelse mellem forening, skole og kommune
  01.01.18 Velfærd

  I Assens Kommune findes der seks Hjertestier, der snor sig smukt omkring i hele kommunen. Hjertestierne er resultatet af et nært samarbejde mellem Miljø og Naturafdelingen i Assens Kommune, Hjerteforeningen Assens og Fugleviglund Produktionshøjskole.

 • Skole og idrætsforening fandt sammen i nyt samarbejde
  16.11.17 Velfærd

  I årevis har Haarby Skolen og Haarby-Hallerne samarbejdet om at tilbyde aktiviteter til børn i byen. Nu blomstrer samarbejdet på nye spændende måder og det skaber stor værdi for lokalsamfundet.

 • Et venskab blomstrer mellem børnehave og plejehjem
  03.04.17 Velfærd

  Venskaber opstår i mange situationer – på tværs af grænser, arbejdspladser og alder. I Assens Kommune er et fint venskab blomstret mellem en ældre beboer fra boenheden Korsvang og en lille pige fra børnehaven Fuglereden.

 • Udsatte unge i uddannelse blev et netværk i Assens
  06.07.16 Velfærd

  En del af Assens Kommunes Vision 2018 handler om at få alle unge i kommunen til at tage en uddannelse. Men det er ikke alle, som har lyst, og det har et særligt netværk arbejdet med.

 • Virksomhed tager lokale folkeskoler under sine vinger
  09.03.16 Bæredygtighed

  Sidste år blev virksomheden TenCate i fynske Vissenbjerg sat i kontakt med byens lokale skole med henblik på et læringsforløb. Nu er samarbejdsaftalen udvidet til at gælde hele fire skoler i Assens Kommune.

 • Læsegrupper bekæmper ensomhed hos ældre
  02.06.15 Velfærd

  I det seneste år har Assens Kommune fået etableret læsegrupper på i alt 7 plejecentre. Læseguider og plejehjemsbeboere mødes en gang om ugen omkring gode historier, men litteraturen er ikke det essentielle – det er de ældres erindringer til gengæld.

Cases

 • Tiden er løbet fra ego-projekter
  08.02.16 Politik

  I Tommerup på Fyn er KFUM-spejderne og institutioner fra Assens Kommune i gang med et projekt, der viser, hvordan et samarbejde mellem kommunen og lokale organisationer kan udvikle alle involverede og skabe merværdi både for dem og lokalsamfundet.

 • Demokratiet som forretningsidé
  16.09.15 Politik

  I et tværfagligt og innovativt samarbejde mellem Assens Kommune og Fyns Skilte Design, blev den mobile stemmeboks skabt. Og det var ikke et øjeblik for tidligt, for Folketingsvalget i 2015 blev udskrevet kort tid efter. Og til december skal vi til stemmeurnerne igen.

Pressemeddelelser

 • Assens bliver en hovedby på forkant
  12.04.18 Infrastruktur

  Assens Kommune har netop fået tilsagn om, at Assens er med i Realdanias ”Hovedbyer på forkant”. Med godt 2 millioner til projektet ”Fremtidens Assens” skal der laves en udviklings- og helhedsplan for hele byen og skabes nyt liv i Assens’ bymidte gennem strategisk planlægning og nye tværgående samarbejder.

 • Ny kommunaldirektør ansat i Assens Kommune
  21.04.15 Ledelse

  42-årige Finn G. Johansen bliver Assens Kommunes nye kommunaldirektør. En stilling, han tiltræder den 1. marts 2015.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner