Bankerne taber markedsandele – læs hvorfor

Det er vist ikke meget galt at sige, at der er udbrudt en regulær krig på lånemarkedet, hvor bankerne lige nu taber markedsandele i drastisk tempo.

Det er ikke inden for lån til boligen eller lån til bilen – nej, det er på forbrugslånsområdet, bankerne bløder. Konkurrenten befinder sig online, hvor et hav af nye lånesider er kommet frem. Men hvorfor søger låntageren i den retning? Det ser vi nærmere på her i artiklen.

Slut med at vente på pengene

Banken kæmper lige nu mod en konkurrent, der tilbyder en leveringsservice i verdensklasse. Onlinesiderne udbetaler nemlig pengene på dagen eller senest dagen efter, du har ansøgt og er blevet godkendt til lånet. Dermed er det en unik løsning, hvis der kommer et pludseligt tilbud eller en regning, som skal betales med det samme. Her kan bankerne altså ikke følge med, fordi der typisk er en lidt for lang proces, hvorfor folk vælger deres løsninger fra. 

Muligt at slippe for at stille sikkerhed

Kan du ikke stille sikkerhed for dit lån hos banken, kan du ligeså godt lade være med at gå ind. De vil som udgangspunkt altid have pant i nogle af dine aktiver, da det er en måde, hvorpå de kan mindske deres risiko. Skulle du altså ikke kunne betale dine regninger, indløser de bare værdien fra dit aktiv til at dække deres hul. Sådan er det ikke online, fordi her kan alle låntagerne slippe for at stille sikkerhed. Dermed løber onlineudbyderne en stor risiko, men det er altså en utrolig service, som sikrer, at selv den studerende og den nye på arbejdsmarkedet kan låne penge.

Nemt og bekvemt

Ved at låne online skal du ikke ned i banken, og det hele går altså bare lidt hurtigere, når du kan have det hele klaret på fem minutter. Du skal have et gyldigt NemID, du skal være 18 år, være bosat samt have bankkonto i Danmark, og du skal helst ikke være at finde i RKI- eller debitorregisteret, da det kan spænde ben for dine muligheder. Alle ovenstående krav opfylder du nok allerede, og er det tilfældet, er der intet, som står i vejen for dig og din mulighed for at låne penge til dit næste projekt, rejse eller gadget.

Som udgangspunkt er det forbrugslån, du bliver tilbudt online, og det er da også på denne gren af lånemarkedet, bankerne bløder. Faktisk kan du låne mange hundredetusinde kroner online, hvis du skal bruge hurtige penge til et større projekt. Vil du se et eksempel på en udbyder, så hop forbi her: https://minifinans.dk/sms-laan/. På denne side kan du læse mere om dine muligheder og de fordele, der bliver tilbudt.

Konklusionen er, at lånemarkedet er midt i en hæsblæsende kamp, og som forbruger er det kun til din fordel.  

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer