Mylenberg stopper på Jysk Fynske medier

Ledelse

07/12/2017 12:34

Nick Allentoft

Jeg har valgt at sige mit job op og slutter som chefredaktør og direktør i Jysk Fynske Medier med udgangen af i år, meddeler Troels Mylenberg.

Chefredaktør og direktør i Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, har opsagt sin stilling og stopper med udgangen af året. 

"Årsagen er simpel, og selv om den sikkert – som jeg kender mediebranchen – vil blive udlagt på alle mulige spændende måder, så er den, som vi også netop har meldt ud til medarbejdere og om lidt også til læserne:
I forbindelse med fastlæggelse af budgettet for 2018, stod det for nylig klart for mig, at mine ambitioner for og ønsker om udvikling ikke kan lade sig gøre på kort sigt. I hvert fald ikke uden voldsomme sværdslag. Dem ønsker jeg ikke, så derfor stopper jeg," skriver han på sin Facebook.

Ifølge Fyens.dk fastslår mediekoncernens administrerende direktør Jesper Rosener, at der trods afskeden med Troels Mylenberg ikke er tale om, at den redaktionelle udvikling er sat på standby.

LÆS OGSÅ: LAD OS FÅ PUBLIC SERVICE FOR ALLE PENGENE

"Men under arbejdet med budgettet for 2018 stod det klart for os, at der ikke lige nu er midler til store projekter. Vi skal prioritere, og i det lys har Troels besluttet, at hans rolle kan undværes. Det betyder ikke, at vi skal undvære redaktionel udvikling, men nogen særlig enhed har vi ikke råd til lige nu," forklarer Jesper Rosener til avisen.

Samtidig bekræfter han, at der har været uenighed i den øverste ledelse.

"Ja, vi er og har været uenige, og det er ærlig snak," siger den administrerende direktør til sin avis.

Læs mere om bruddet her

 

Mest Læste

Annonce