Big Fat Snake giver støttekoncert for Zornigs frivillige

Velfærd

21/08/2013 12:01

Huset Zornig

Som støtte til Lisbeth Zornig Andersens kamp for socialt udsattes stemmer til kommunalvalget 2013, spiller Big Fat Snake koncert for kampagnens frivillige på Lolland den 20. november.

Big Fat Snake bidrager til Lisbeth Zornig Andersens valgkamp for socialt udsatte, Stemmer på Kanten, ved at spille en støtte koncert for kampagnens frivillige dagen efter valget i Nakskov på Lolland. Det gør de, fordi at det værste de kan forestille sig, er ikke at have et velfungerende eller trygt hjem.
»Noget af det, der ligger os allermest på sinde, er vores hjem og vores familier og at det fungerer økonomisk og socialt. Derfor er det værste, vi kan forestille os, ikke at have et ordentligt hjem,« fortæller Asger Steenholdt fra Big Fat Snake.

Stemmer på Kanten har netop til formål at give socialt udsatte bedre vilkår gennem politisk indflydelse, ved at få dem til at stemme ved kommunalvalget i november. Og det mener Big Fat Snake er en god måde at fremme de socialt udsattes interesser.

Gruppen har også ved flere lejligheder støttet hjemløseprojekter af forskellig art, ikke fordi det er noget, de selv har prøvet, men fordi det er noget, de ikke selv har lyst til at opleve.
»Det er ikke en verden, vi kommer fra, men vi kan kun forsøge at sætte os ind i deres situation,« siger Asger Steenholdt.
De fem bandmedlemmer har tilsammen 17 børn, og blandt andet derfor, er familie og velfærd meget vigtigt for de spilleglade rockmusikere.

Støtter de frivillige
Koncerten spilles for kampagnens frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde, for de socialt udsatte, som kampagnen henvender sig til.
»De frivillige er ude og støtte de socialt udsatte, men hvem støtter de frivillige? Dem vil vi gerne give social støtte,« lyder det fra Asger Steenholdt.

Og det er kampagnens ophavskvinde Lisbeth Zornig Andersen enig i.
»De frivillige gør et kæmpe stykke arbejde, og det er helt vildt fedt, at der er nogen, der har lyst til at støtte op om dem også. Det er sådan, det skal gøres. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til koncerten,« siger Lisbeth Zornig Andersen om bidraget fra Big Fat Snake.

Mest Læste

Annonce