Zornig indvier kampagnekontor på Lolland

Velfærd

21/08/2013 10:29

Huset Zornig

Lisbeth Zornig Andersen åbner sit kampagnekontor på Lolland lørdag d. 24. august. Herfra skal der føres valgkamp for socialt udsatte.

Lisbeth Zornig Andersen fører valgkamp for socialt udsatte, og det er blevet en fælles kamp, som har bredt sig over hele landet.
På lørdag indvier hun Stemmer på Kantens lokale valgkontor på Lolland, og det er en del af det officielle startskud i kampagnen, som skal få socialt udsatte til stemmeurnerne ved kommunalvalget i november.
Indvielsen af Lollands kampagnekontor foregår i Jyske Banks gamle lokaler på Axeltorv i Nakskov lørdag d. 24. august fra kl. 10.30.

Her vil der, udover Lisbeth Zornig Andersen, være mulighed for at møde de lokale kampagneledere Yvonne Guldberg og Pernille Andersen. Alle, som har lyst til at deltage i den lokale kampagne og i en fælles indvielse af de nye lokaler, er mere end velkommen til at møde op og være med.

Lisbeth Zornig Andersen, som selv er vokset op på Lolland, får nøglerne udleveret til de nye kampagnelokaler på lørdag og håber på, at der vil komme en masse interesserede forbi for at deltage i, og høre om projektet.
»Vi glæder os til lørdag, hvor det handler om, at få en god opstart på Lolland. Vi skal både indrette kontor og snakke kampagne, men også møde nye mennesker for at få en fælles valgkamp i gang, så socialt udsatte kan få mere politisk indflydelse,« forklarer Lisbeth Zornig Andersen.

Også de lokale kræfter bag kampagnen ser frem til indvielsen på lørdag.
»Det bliver rigtig godt, at få startet kontoret op her på Lolland, og jeg håber selvfølgelig, at rigtig mange synes, at det er en god sag, som de har lyst til at være en del af og støtte op om,« siger Lollands lokale kampagneleder Yvonne Guldberg.

Kontoret på Lolland er det første, der bliver officielt åbnet efter kontoret i København for nyligt kom op at stå. Stemmer på Kanten har også lokale grupper i Aarhus, Aalborg og Odense.

Ikke mindst kan man denne lørdag komme forbi Axeltorv til en hyggelig snak og en lollandsk snack i Stemmer på Kantens nye kontor.

For at melde sig som frivillig kan man tage kontakt til Stemmer på Kanten på:
[email protected] eller [email protected]

For mere information om kampagnen eller indvielsen på Lolland, kontakt:
Kampagnekoordinator Bettina Smed: 60 17 72 05
Eller lokal kampagneleder Yvonne Guldberg: 28 29 99 11

Mest Læste

Annonce