Den moderne 'Hunden har spist mine lektier'

01/1/18 12:00

I dag indgår de tekniske gadgets som iPhones og iPads som en hel naturlig del af vores hverdag. De bliver i højere og højere grad brugt på arbejdspladser og på uddannelsesinstitutioner rundt om i landet.

Rundt om i Danmark og Norden løber der i øjeblikket en række eksperimenter med netop iPads, der bliver brugt som en fast del af undervisningen i folkeskolen – helt ned i de mindste klasser.

Brugen sætter spor

Det er ikke fordi eleverne ikke passer på det de får udleveret på skolen – og iPaden er ingen undtagelse. Faktisk er eleverne rigtig dygtige til at passe på, men det er stadig uundgåeligt, at der kommer nogle skader i form af ødelagte skærme ud af en hel årgang elever med hver sin iPad.   Når det er et vigtigt værktøj, der bruges hver dag i undervisningen og til lektier, kommunikation og opdateringer fra skolen, er det en fordel, at kunne få den repareret i en fart. Hvis eksperimentet giver de forventede positive resultater vil der helt sikkert komme mange flere klasser og skoler, hvor iPad indføres som en del af hverdagen og undervisningen.   Der findes heldigvis en hel række gode og hurtige butikker, der specialiserer sig i iPhone og iPad reparation. Så der ikke bliver gået glip af afleveringsfrister og 'hunden' ikke kan få skylden for manglende lektielæsning.   Rivende udvikling   Ud over eksperimenterne med iPads i folkeskolen er der rivende udvikling indenfor det, vi i dag bruger vores tablets og telefoner til. Derfor bliver det også i stigende grad sværere for os at undvære vores devices i længere tid af gangen. Vi er afhængige af at være online så meget som muligt, både i forhold til fritid men også arbejdet har i stigende grad en forventning om tilgængelighed i en langt højere grad end tidligere.   Læs også: Hundenavne   Vi er afhængige af dygtige og erfarne reparatører, der gør deres arbejde hurtigt og godt. Her tæller valget af reservedele også højt. Bruges der originaldele til en reparation vil den måske være dyrere i engangsudgift, men levetiden og garantien på de originale dele er som regel væsentlig længere.   Generation X   Ud over, at vi i dag bruger vores iPhones til flere og flere ting, kræver vi også, at den kan levere mere og mere. Derfor er der konstant udvikling på markedet i en fart, der kan være svær at følge med i og det gælder selvfølgelig også reparatørerne, der hele tiden skal holde sig opdaterede på de nyeste modeller og have reservedele på lager til et voksende udbud af forskellige udgaver og generationer af gadgets. Vi, som forbrugere ønsker nemlig en billig og original iPhone X reparation, hvis det er den model vi har. Denne model, der markere iPhones 10 års jubilæum og blev lanceret i september 2017. Det er altså vigtigt i et konkurrencepræget marked, at en reparatør kan leve op til ikke bare en forventning om hurtig reparation, men også originale dele til de allernyeste modeller – hele tiden.  

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce