Få styr på dine ting med en moderne bilindretning

Sponseret

12/6/19 11:19

Media Group Danmark ApS

Har du en varebil, enten privat eller i forbindelse med dit arbejde, så ved du godt, at det kan være svært at holde styr på alle sine ting, hvis ikke der er en form for orden på tingene. Det er her udstyr til bilindretning kommer dig til gode. Med en god bilindretning har du altid styr på, hvor tingene er, så du ikke skal bruge unødvendigt tid på at finde den helt rigtige skrue eller et bestemt stykke værktøj, fordi det blot ligger løst i kasser rundt omkring i bilen. Sortimo er en af de leverandører, der har specialiseret sig i bilindretning, og som kan designe den bilindretning du har brug for.

Gode råd, når du skal vælge bilindretning

Er du på udkig efter en firmabil og tilhørende bilindretning, vil vi gerne starte med at anbefale, at du får en firmabil med to sidedøre. Det gør det langt lettere at indrette bilen, og det er generelt lettere at komme til tingene. Har du allerede en bil med én sidedør, så frygt ikke, der er stadig masser af fantastiske muligheder for at indrette din bil, som du ønsker. En bilindretning meget mere end bare en reol, derfor er der herunder nogle ting, du skal være opmærksom på, når du vælger bilindretningssystem:

  • Placér det, du bruger mest lige inden for døren

          Det er en god idé at placere det, du bruger mest i løbet af dagen, lige inden for døren i varevognen. Så skal du ikke unødigt meget ind og rundt i bilen. Det vil oftest være værktøj, reservedele og lignende.

  • Få sikker plads til stiger og lignende

          Hvis du vælger en bilindretning, hvor der er sikker plads til udstyr såsom stiger, rør, lange kabelbakker mm., risikerer du ikke, at det vælter rundt, når du kører bilen, da det i stedet er ”låst” fast.

  • Placér tunge og lette ting strategisk

         Det anbefales, at du placerer de tungeste ting i bunden af bilen, og så vidt muligt også foran bagakslen. De lette ting skal helst placeres øverst i bilen. Placerer du desuden de tunge ting ved dørene, gør du det lettere for dig selv og desuden sikrer korrekt løfteteknik.

Derudover bør du vurdere, hvor høj grad af sortering du har brug for. Har du eksempelvis mange små skruer, søm og lignende, skal du måske vælge en bilindretning med lille hyldeafstand, så du på den måde får plads til flere små hylder. Der findes en række sorteringssystemer, som er tilpasset de forskellige mærker af varevogne, og Sortimo har et af de bedste sorteringssystemer på markedet. Derfor tilbyder Sortimo at du kan deltage i at design dit eget bilindretningssystem. Så er du altid sikker på, at alle dine behov og ønsker er opfyldt, og du får lige præcis indretning, som passer til dig og din varevogn.