Brev til mor

Politik

15/10/2013 11:17

Freja Eriksen

To lokalpolitikere har lagt den triste tone i den politiske debat på hylden til fordel for kærlige breve mellem mor og søn. En brevveksling mellem ”mor” og ”søn” – borgmester Kenny Bruun Olsen og byrådskandidat Steen Wrist Ørts i Fredericia Kommune - starter her.

Det startede som en kærlig korrespondance i kommentarfeltet mellem to lokalpolitikere på facebook. Men for at hylde den upolerede, fokuserede og kreative politiske debat, har vi nu hevet Kenny Bruun Olsen og Steen Wrist Ørts ind på DenOffentlige.dk, hvor de i god, og måske lidt humoristisk, tone - og i deres egenskaber som mor og søn - vil debattere alt fra ældrebyrde til næste politiske særemne. Her følger Steen Wrist Ørts' første brev til "sin mor", Kenny Bruun Olsen. 

---

Hej Mor

Læs Kenny Bruun Olsens læserbrev

Jeg har lige læst et læserbrev fra Kenny Bruun (V). Det får mig til at tvivle lidt.

Jeg har jo tit ønsket, at I ville flytte til Fredericia. Det kunne være rigtig rart med bedsteforældre tæt på. Men han skriver noget med at "Pårørende skal tage større ansvar for ældreomsorg".

Men på intet tidspunkt nævner han konkret, hvad det betyder? I skal vide, at jeg vil hjælpe jer alt det jeg kan, når I bliver gamle. Men jeg synes det er uværdigt for jer, at I skal være afhængige af, hvornår jeg har tid (mellem arbejde og børn) til at vaske jer og servere et måltid.

Mor, du har knoklet hele dit liv. Betalt din skat med glæde, og fortjener sgu en værdig alderdom, hvor du uanset, min indsats er garanteret basal omsorg og hjælp. Derfor vil jeg godt bede dig om at sætte eventuelle flyttetanker i bero indtil vi ved præcist hvad ham Kenny vil, og om han overhovedet kan finde et flertal til det d. 19. nov.

Ellers er jeg sikker på, at du er langt bedre sikret i Skanderborg Kommune. 

Kh Steen

P.s. Mor, læs lige brevet igen, uden at være irriteret over grammatikken.

Læs: Mor, Kenny Bruun Olsen, svarer her

 

Mest Læste

Annonce