Datasikkerhed er en stigende prioritet hos virksomheder

Sponseret

30/3/21 1:17

Sponsoreret indhold

I takt med at virksomheders data, arbejde og daglige omgang i højere grad overføres fra fysiske arkiver til virtuelle data, er der stigende efterspørgsel på IT-sikkerhed. Hackere udvikler sig i samme hast som softwareudvikling generelt, og derfor er virksomhedernes fokus på datasikkerhed blevet skærpet.  

Microsoft er som altid en IT-udvikler, der er hurtig på banen. Som en af de første lancerer de nye programmer og IT-udvidelser, der bestræber sig på at nå brugernes ønsker. I takt med at efterspørgslen på bedre muligheder for datasikkerhed for virksomheder er steget, har Microsoft gjort det muligt for virksomheder at kombinere høj sikkerhed med produktivitetsværktøjer. 

 

Microsoft 365 e5 er en sikkerhedsløsning, som beskytter dine medarbejdere fra udefrakommende trusler, som gerne vil infiltrere jeres IT-systemer og have fingrene i jeres data. Det er afgørende for en virksomhed at have styr på sikkerheden, når det kommer til personfølsomme oplysninger, og det kan Atea hjælpe med. 

Som en af Danmarks foretrukne leverandør af IT-infrastruktur til virksomheder, har de et hold af stærke eksperter, der er specialiserede i at finde denne type løsninger til virksomheder og hjælpe med at bekæmpe angreb udefra på en proaktiv måde. 
  

Hvad får jeg, hvis jeg vælger Microsoft 365 E5?

Med Microsoft 365 E5 kan du optimere din sikkerhedsstrategi ved at minimere antallet af sikkerhedsleverandører og benytte Microsofts sikkerhedskomponenter. Du kender helt sikkert til Microsoft og deres produkter, herunder Microsoft Word som er et af verdens mest velkendte skriveprogrammer. Mange brugere vælger dette skriveprogram frem for alt andet, og her har Microsoft for alvor sat sit aftryk.

Derudover kender du sikkert til Excel, som bruges af regnskabsmedarbejdere, virksomheder og studerende verden over, og programmet PowerPoint, der for mange er uundværligt til præsentation af alt fra skoleprojekter og undervisningsmateriale, til virksomhedsprodukter og workshops med mere.  

Der er en grund til, at Microsoft er så udbredt blandt brugere. De er nemlig hurtige til at efterleve efterspørgsler fra brugere, og deres programmer virker upåklageligt. Når man gør brug af programmer fra Microsoft, oplever du et samarbejde mellem programmerne, som ikke kan findes hos andre softwareudbydere. 

Hvis du vælger et licensabonnement som Microsoft 365 E5, får du en helt unik kombination af produktivitetsværktøjer som Windows, Office 365 og Azure Active Directory, integreret med sikkerhed. I denne pakke har Microsoft lagt særligt fokus på, at der er inkluderet flere sikkerhedsteknologier til gavn for kunderne. 

 

Med en Microsoft 365 E5 løsning igennem At, er du sikret:
 

·      Høj sikkerhed

·      Gennemgående support

·      Adgang til alle velkendte Microsoft apps

·      Microsoft AD og Azure samt licenser til styresystemet Windows.

Hvis du er interesseret i Microsoft 365 E5, kan du læse mere her: Microsoft 365 e5 pris. Du kan blandt andet læse om, hvordan du får denne licensordning. Du kan også høre mere om hvad der ellers tilbydes, hvis du har andre ønsker.

Med en licensordning hos Microsoft kan du betale månedligt. Det vil sige, at du nemt kan tilpasse din licens, så den opfylder din virksomheds behov, og du har mulighed for at ændre i licenserne, fx i tilfælde af udskiftning i personalet.