Kryptovaluta og crypto wallets er den nye måde at handle på

Sponseret

26/4/21 6:02

Sponsoreret indhold

Er du nysgerrig på kryptovaluta og hvordan du handler med dem? Det kan vi godt forstå, og det er uden tvivl et emne, som du i fremtiden vil høre meget mere om. Hvorfor ikke hoppe på tendensen tidligt i forløbet og så komme i gang med at handle med kryptovaluta. Mange synes måske at kryptovaluta lyder som noget helt fjernt, og måske lidt mystisk, men det tyder på at det er kommet for at blive, så hvorfor ikke læse videre og blive meget klogere. 

 

Kryptovaluta er noget forholdsvist nyt, og en form for valuta som for mange kan virke lidt fjern og mystisk. Mennesket er af natur skeptisk overfor nye ting, og kan som udgangspunkt bedst lide at forholde sig i trygge og velkendte omgivelser. Sådan en tendens ses ofte også i nutidens samfund og i det almene menneske. Men, lad det ikke stoppe dig fra at prøve nye ting af, og fra at være nysgerrig på nye innovative ideer. Hvis du er blevet overbevist, kan du her læse meget mere om kryptovaluta og cryptowallets lige her. 

 

Hvad er kryptovaluta?

Hvis du ikke lige er helt sikker på hvad det der kryptovaluta nu lige egentlig er, så får du lige en hurtig forklaring her. Kryptovaluta består som udgangspunkt af to ting. Det vil sige at kryptovaluta, i sig selv består af den valuta som kryptovalutaen er værd. Derudover består den også af den bagvedlæggende teknologi som kaldes blockchain teknologi.  Den såkaldte blockchain teknologi er en banebrydende IT-teknologi som siges at have utrolig stort potentiale i fremtiden. 

Det er en lidt mere kompliceret affære at sætte sig ind i dette, men du kan læse mere om det på mininvestering.dk hvis du er blevet nysgerrig. Kryptovaluta er altså en valuta som kun findes på internettet og ikke i fysisk form. Måske har du før hørt om bitcoins som havde et utroligt stort boom på markedet omkring 2017. 

 

Hvad er en crypto wallet

Som du måske har regnet ud fra navnet, så er crypto wallet en imitering af den fysiske pengepung og fungerer som en platform hvor du kan danne dig et overblik over dine kryptovalutaer og handle frem og tilbage med dem. Man kan måske sammenligne en crypto wallet med din netbank, på din tablet eller på din mobil, hvor du har adgang til din saldo og kan overføre og modtage penge. Fordelen med en crypto wallet er at du med denne kan samle mange forskellige typer af kryptovaluta, et sted. 

Der findes mange forskellige former for kryptovaluta, og for at kende dem alle sammen, kræver det at man tager lidt tid til at sætte sig ind i dem. Overordnet set kan det siges at en pointe med crypto wallets er at du kan sikre dine valuta bedre, og samle dem sammen så du har et bedre overblik. 

 

 

 

 

 

 

Annonce