Sådan kan du blive klar til sommeren i haven

Sponsoreret

25/3/21 9:17

Jonas Johansen

Sponsoreret indhold

Nu nærmer tiden sig, hvor man skal til at tænke på at gøre haven sommerklar, så den endnu engang kan blive en base for grillaftner, solbadning og andre udendørsaktiviteter. Når haven skal klargøres og plejes, kræver det nogle redskaber og det kan være nødvendigt at anskaffe sig nogle nye. Læs med her.

 

Man kan sagtens have sine havemøbler i mange år og de findes i mange forskellige materialer. Havemøbler findes for eksempel i træ, og disse kræver nogle gange noget pleje. Havemøbler kommer ofte igennem en del vind og vejr, og derfor kan man være nødt til at anskaffe sig nogle nye på et tidspunkt. 

Havemøbler dækker over for eksempel stole og bord, men dækker også andre ting som for eksempel en liggestol. Hos Harald Nyborg kan du se et stort udvalg indenfor havemøbler, så din have kan blive klar til sæsonen. 

 

Gør haven til dit eget feriested

For nogle danskere er det helt naturligt, at sommerferien skal bruges i deres have og derfor er mange haver personligt indrettet, efter de behov man har. Dansk sommer med masser af sol, kolde drinks og is, er noget som mange elsker. For at gøre haven til det perfekte værested i de lune sommermåneder, kan man med fordel anskaffe en pool. Du kan læse meget mere om spa bade, swimmingpools og pool tilbehør

Harald Nyborg har et stort udvalg af varer til haven, herunder også parasoller og fod hertil. Måske planlægger du en sommerfest i haven, og her kan et partytelt eller pavillon være en mulighed. Med en pavillon kan man stadig få stemningen fra haven, men søge i ly hvis der skulle komme en regnbyge. 

 

Gør haven personlig

Man kan lave mange spændende projekter i haven. Man kan blandt andet plante og så både blomster og mange forskellige slags træer. Hos Harald Nyborg kan du finde både drivhus og udstyr hertil. Man kan også lave et hyggehjørne med en hængekøje for at give det lidt personlighed. En hængekøje kan være et dejligt sted man kan slappe med, for eksempel med en god bog.

Hvis børnene skal have noget at give sig til i haven, kan det være at en trampolin kunne være interessant. En Trampolin kan give børnene mange gode stunder udendørs. Hos Harald Nyborg kan man finde masser af udstyr og redskaber til børn, så de kan lege udenfor. 

 

Find det rigtige campinggrej

Hvis camping er på listen over feriemuligheder, kan man hos Harald Nyborg finde et stort udvalg indenfor telte. Der findes telte i flere størrelser, samt udstyret hertil. Soveposer, liggeunderlag og madlavning grej til campingturen er bare nogle af de varer, som man kan finde indenfor denne kategori. Man kan også finde udstyr til blandt andet jagt og fiskeri.

Annonce