Dennis Kristensen er parat til snak med Harald Børsting

Ledelse

09/05/2014

Freja Eriksen

FOA-formand vil have, at LO-formanden holder fast i de demokratiske spilleregler, der er aftalt i LO.

FOA's formand Dennis Kristensen har ikke noget imod, at den del af LO-ledelsen, der har partibog hos Socialdemokraterne, mødes med andre i partiet og snakker.

Men han mener ikke, at det er i orden, at det er regeringen, der bestemmer, hvem i LO's top der skal med til forhandlinger, når LO med formand Harald Børsting i spidsen selv har udpeget et forhandlingsfællesskab.

- Grundlæggende har Harald ikke ageret, som man bør gøre som LO-formand. Han skal sige, at dem vi (i LO, red.) har udpeget til at forhandle, det er dem, der dukker op, når der skal forhandles, siger Dennis Kristensen til Ritzau.

LO's formand Harald Børsting rakte fredag hånden ud mod Dennis Kristensen, efter FOA-formanden i begyndelsen af ugen valgte at smække med døren for forlade LO's daglige ledelse. Og Dennis Kristensen er parat til at snakke.

- Jeg vil forsøge at fange Harald en af de kommende dage for at finde ud af, om det er en åben hånd eller en knytnæve, han rækker frem, siger Dennis Kristensen.

Dennis Kristensen rejste sig fra stolen i LO's daglige ledelse, fordi han og dermed FOA ikke sad med ved bordet, da formændene for den såkaldte LO-partsgruppe under Carsten Koch-udvalget inviteret til drøftelser i Beskæftigelsesministeriet. Dog uden Dennis Kristensen.

/ritzau/

Mest Læste

Annonce