DF-formand politianmelder partikollega

11/7/12 11:11

Ritzau

Intern partistrid i Dansk Folkeparti i Silkeborg har ført til politianmeldelse af kassereren for dokumentfalsk

Flere måneders strid i Dansk Folkepartis afdeling i Silkeborg er kulmineret med, at lokalformanden Harry E. Madsen melder foreningens kasserer Leif Lund til politiet på en mistanke om dokumentfalsk og fusk med kørepenge.
Det oplyser DF's organisationskonsulent Steen Thomsen, som for tre uger siden var til møde i Silkeborg med hovedpersonerne om sagen.
- Vi synes, at det er trist, at der er den uenighed og har hørt påstand mod påstand. Men vi må afvente, hvad politiet nu siger, siger Steen Thomsen.
Den 64-årige Leif Lund, som sidder i Silkeborg byråd og regionsrådet i region Midtjylland, er uddannet økonom. Trods politianmeldelsen er han stadig medlem af partiet, oplyser organisationskonsulenten:
- Der er nogle uenigheder mellem formanden og kassereren. Den ene siger noget, og den anden siger noget andet.
- Det har fået formanden til at anmelde kassereren til politiet. Det gavner ikke partiet, at man anmelder hinanden til politiet, siger Steen Thomsen.
Lokalformanden Harry E. Madsen siger til bt.dk, at Leif Lund har forfalsket hans underskrift i mindst 20 tilfælde og rettet beløb i regnskabet med slettelak.
- Vi mener også, han har været meget generøs over for sig selv, når det drejer sig om kørepenge. Derfor indgiver vi politianmeldelse onsdag med dokumentation, siger han.
Til det siger Leif Lund:
- Ingen kommentarer, sådan noget kommenterer jeg ikke, siger han til bt.dk.
/ritzau/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.