DF-formand politianmelder partikollega

11/7/12 11:11

Ritzau

Intern partistrid i Dansk Folkeparti i Silkeborg har ført til politianmeldelse af kassereren for dokumentfalsk

Flere måneders strid i Dansk Folkepartis afdeling i Silkeborg er kulmineret med, at lokalformanden Harry E. Madsen melder foreningens kasserer Leif Lund til politiet på en mistanke om dokumentfalsk og fusk med kørepenge.
Det oplyser DF's organisationskonsulent Steen Thomsen, som for tre uger siden var til møde i Silkeborg med hovedpersonerne om sagen.
- Vi synes, at det er trist, at der er den uenighed og har hørt påstand mod påstand. Men vi må afvente, hvad politiet nu siger, siger Steen Thomsen.
Den 64-årige Leif Lund, som sidder i Silkeborg byråd og regionsrådet i region Midtjylland, er uddannet økonom. Trods politianmeldelsen er han stadig medlem af partiet, oplyser organisationskonsulenten:
- Der er nogle uenigheder mellem formanden og kassereren. Den ene siger noget, og den anden siger noget andet.
- Det har fået formanden til at anmelde kassereren til politiet. Det gavner ikke partiet, at man anmelder hinanden til politiet, siger Steen Thomsen.
Lokalformanden Harry E. Madsen siger til bt.dk, at Leif Lund har forfalsket hans underskrift i mindst 20 tilfælde og rettet beløb i regnskabet med slettelak.
- Vi mener også, han har været meget generøs over for sig selv, når det drejer sig om kørepenge. Derfor indgiver vi politianmeldelse onsdag med dokumentation, siger han.
Til det siger Leif Lund:
- Ingen kommentarer, sådan noget kommenterer jeg ikke, siger han til bt.dk.
/ritzau/

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce