Henriette Kjær bliver lobbyist

15/5/12 7:59

Ritzau

Den tidligere konservative minister Henriette Kjær har fået job hos bureauet Ehrenberg Kommunikation.

Efter at have forladt den politiske verden efter folketingsvalget i efteråret 2011, har den tidligere konservative toppolitiker Henriette Kjær fundet nyt job.
Den stormombruste tidligere minister skal være lobbyist og kommunikationsmedarbejder hos bureauet Ehrenberg Kommunikation, skriver dagbladet Børsen.
Bureauet har fokus på logistik og turisme og opererer i hele Østersøområdet fra kontorer i København, Malmø, Oslo og Lübeck.
Henriette Kjær var gennem en årrække en af Konservatives virkelige topfigurer. I Anders Fogh Rasmussens (V) regering var hun først socialminister og minister for ligestilling, og bagefter blev hun minister for familie- og forbrugeranliggender.
Sidstnævnte stilling sad hun blot i i lidt over et halvt år, hvorefter hun trak sig. Det skyldes, at det kom frem, at hun var blevet dømt som dårlig betaler.
Fra 2005 blev hun politisk ordfører for partiet, og fra 2008 var hun ligeledes formand for folketingsgruppen. Begge poster trak hun sig fra i januar 2011, da det blev afsløret, at der var uorden i hende og manden, Erik Skov Pedersens, privatøkonomi.
Senere blev Erik Skov Pedersen idømt tre års fængsel i en sag om bedrageri.
Henriette Kjær undlod at stille op ved sidste folketingsvalg.
/ritzau/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.