Martin Geertsen bliver V-integrationsordfører

Politik

13/3/14 9:50

Martin Geertsen bliver ny integrationsordfører for Venstre, efter Inger Støjberg blev politisk ordfører.

Venstre har fået ordfører-holdet på plads, efter mindre rokade udløst af at politisk ordfører Ellen Trane Nørby skal på barsel.

Ellen Trane Nørbys prestigefyldte post som politisk ordfører er allerede blevet overtaget af Inger Støjberg, som nu igen er helt i frontlinjen, når Venstre skal debattere med de øvrige partier i Folketinget og markere sig i medierne.

Da Inger Støjberg blev ny politisk ordfører for Venstre, forlod hun posten som integrationsordfører. Den post går i stedet til Martin Geertsen, oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

Venstres folketingsgruppe har samtidig sat navne på flere andre poster:

Hans Chr. Schmidt er ny næstformand i Venstres folketingsgruppe, og Karsten Lauritzen er valgt til strafferets- og udlændingeordfører.

Preben Bang Henriksen er valgt som ny civilretsordfører, og så overtager Karen Ellemann overtager posten som socialordfører, når Eyvind Vesselbo stopper som ordfører til sommer, oplyser Venstre.

/ritzau/

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.