Sagsbehandler bidt af ung kvinde

Velfærd

26/02/2010 13:12

Suleman Haider

En sagsbehandler på Solrød Jobcenter blev i går eftermiddag overfaldet af en 21-årig kvinde, skriver DAGBLADET Køge, fredag.Under et møde med en sagsbehandler og en teamleder blev den 21-årige stadig mere ophidset, og til sidst følte sagsbehandlerne sig så utrygge, at de tilkaldte en mandlig kollega for at lægge en dæmper på gemytterne.

Der sker bare det modsatte. Hun mistede fuldstændige besindelsen, og hun går til angreb på en af sagsbehandlerne. Den mandlige kollega forsøgte at at holde hende tilbage, men hun bed vores teamleder i armen, siger lederen af jobcenteret Guri Ternstrøm.Politiet blev tilkaldt, men før en patrulje kunne nå frem, havde kvinden forladt jobcenteret.

Hun kan dog forvente at blive afhørt og sigtet for vold. Den 56-årige teamleder blev undersøgt på skadestuen efter overfaldet, og både hun og de andre medarbejdere på jobcenteret er dybt rystede over episoden.- Det er bestemt ikke hverdag her i Solrød. Jeg har aldrig været udsat for noget lignende, siger Guri Ternstrøm.

Det sker dog rigtigt jævnligt, at danske socialrådgivere bliver overfaldet på deres arbejde. Ifølge Dansk Socialrådgiverforening bliver en sagsbehandler udsat for vold næsten hver anden dag, og næsten en fjerdel af alle socialrådgivere har oplevet trusler om vold.

 

Mest Læste

Annonce