Børnesagens Fællesråd

Børnesagens Fællesråd

Dronningensvej 4, 1., 2000 Frederiksberg

Telefon: +4524626229 Website: www.boernesagen.dk E-mail:

Børnesagens Fællesråd er et netværk af 20 danske børneorganisationer, der arbejder for at støtte udsatte børn og unge i Danmark.

Vores mandat og værdigrundlag er FN’s Børnekonvention, og vi er med til at rapportere til FN’s Børnerettighedskomite om, hvordan forholdene er for børn i Danmark.

Vi Danmarks ældste uafhængige børnerettighedsorganisation, vi er medlem af EuroChild og Rådet for Menneskerettigheder og afholder en gang årligt en børne- og ungdomspolitisk høring på Christiansborg.

Derudover påvirker Børnesagens Fællesråd beslutningstagere og arbejder for, at både børn og voksne kender og respekterer børns rettigheder.

Børnesagens Fællesråd har et omfattende stipendieprogram, der støtter udsatte børn og unge med blandt andet julestipendier, fritidsstipendier og konfirmationsstipendier.

Blogs

Artikler

Cases

  • Ny gratis konfliktmægling i hele landet
    18.04.16 Velfærd

    Konflikter i familien, med naboen eller på arbejdspladsen kan vokse sig store og nærmest uoverskuelige. KFUM’s Sociale Arbejde tilbyder fremover landsdækkende gratis konfliktmægling af uddannede og neutrale mæglere.

TILMELD NYHEDSBREV