Bogmarkedet - fagblad for den danske bogbranche

Bogmarkedet - fagblad for den danske bogbranche

Horsensvej 72A, 7100 Vejle

Telefon: +4551950414 Website: bogmarkedet.dk E-mail:

BogMarkedet er bogbranchens mødested på nettet. Vi skriver om, hvad der rører sig i branchen, og vi inkluderer alle led i bogbranchens værdikæde. Vi skriver om alle de driftige mennesker, der er involveret i at skabe, sælge og distribuere de bogværker, som læserne nyder. Uanset om du er trykker, redaktør, forfatter, læser, oversætter, blogger eller noget helt andet, så er BogMarkedet et sted for dig, hvis du altså interesserer dig for bøger.

BogMarkedet består af egne artikler, nyheder fra andre medier, blogindlæg, anmeldelser, interviews, pressetekster, nyheder om nye bøger og meget mere. Vi er altid på udkig efter nye historier, nye vinkler og interviews med aktuelle personer fra branchen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mener, du har noget aktuelt på hjerte. Holdninger og udsagn fremsat af eksterne skribenter eller interviewede personer er ikke nødvendigvis repræsentative for BogMarkedets syn på sagen. Vores længere artikler er som hovedregel eksklusivt tilegnet vores abonnenter, mens korte nyheder, bestsellerlister, boganmeldelser på bloggen m.m. frit kan læses af alle.

Som abonnent kan du modtage vores nyhedsbrev, ligesom du kan benytte dig af vores eventkalender, jobopslag og meget mere. Vi udvikler løbende nye features i dialog med branchen. Læs mere om abonnement her.

BogMarkedet blev grundlagt i 1854 og startede oprindelig som en fysisk avis. I 2013 gik BogMarkedet konkurs og valgte efter en rekonstruktion at udgive magasinet som et nyhedsbrev og benytte hjemmesiden mere aktivt. I 2016 gik BogMarkedet konkurs nok engang, hvorefter BogMarkedet blev overtaget af det nuværende team. Vores fokus er på en dynamisk hjemmeside som grundlaget for forretningen. Indtil videre er det lykkes ganske fornuftigt med en trafikstigning på mere end 50 % siden overtagelsen af sitet i april 2016.

BogMarkedet er støttet af Statens Kunstfond.

Artikler

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner