Boligsiden A/S

Boligsiden A/S

Kronprinsensgade 6, 2, 1114 København K

Telefon: 70 27 49 99 Website: http://www.boligsiden.dk/ E-mail:

På Boligsiden.dk gør vi det nemt for boligkøbere at finde den bolig, de er på jagt efter. Selskabets aktionærer er ejendomsmæglere, ejendomsmæglerkæder og Dansk Ejendomsmæglerforening.

Boligsidens Markedsindeks viser aktuelle nøgletal om boligmarkedet, og statistikkerne er baseret på indberetninger fra samtlige af ejendomsmæglernes boligsalg.

Boligsiden.dk udgiver løbende artikler om boligmarkedet på bolignyheder.boligsiden.dk og udsender hver måned en række faste pressemeddelelser med udgangspunkt i udviklingen i handelsaktiviteten, salgspriser, salgstid, nedslag og boligudbud.

Artikler

 • 31 milliarder kroner: Vores juleindkøb svarer til prisen på 13.500 huse
  24.12.18 Infrastruktur

  Tal fra Nets viser, at danskerne sidste år brugte deres Dankort til at købe varer for mere end 31 milliarder kroner fra den 1. til den 23. december. Boligsiden.dk har udregnet, at det svarer til prisen på 13.508 gennemsnitshuse.

 • Top 10: Her er sommerhuspriserne steget mest det seneste år
  21.12.18 Infrastruktur

  De danske sommerhusejere har i visse dele af landet fået lagt lidt ekstra oveni friværdien det seneste år. Det giver plads i budgettet til ekstra store julegaver, når julen synges ind på mandag. Se kommunerne med de største prisstigninger her.

 • Gode besparelser: Køb sommerhus i de kolde måneder
  14.12.18 Infrastruktur

  Det kan godt betale sig at købe sommerhus om vinteren. I juni, hvor priserne topper, er det 6,3 procent dyrere at købe i forhold til i december måned, viser en ny opgørelse fra Boligsiden.dk.

 • 200 procents stigning på fem år: Flere køber bolig til over 10 millioner
  11.12.18 Infrastruktur

  I 2018 er der solgt tæt på 500 boliger til over 10 millioner kroner. En ny opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at det er en stigning på mere end 200 procent i forhold til for fem år siden.

 • 16 procent af alle villaer bliver solgt på under en måned
  27.11.18 Infrastruktur

  Det må være en drøm for enhver sælger at kunne komme af med sin villa på under en måned, og den drøm går i opfyldelse for flere og flere. I år er 16 procent af alle villaer solgt på under en måned.

 • Boligmangel: Lavt udbud af huse på de danske småøer
  22.11.18 Infrastruktur

  Hvis du drømmer om at købe hus på en af de danske småøer, skal du forberede dig på øget konkurrence fra andre købere. For mens udbuddet forbliver lavt, stiger efterspørgslen.

 • Det ventede boom i familiehandler er udeblevet
  09.11.18 Infrastruktur

  Foreløbig har 2018 ikke budt på det ventede boom i antallet af familiehandler, der i stedet er på niveau med sidste år, hvor der for første gang var over 3.500 familiehandler i første halvår.

 • Top 10: Her er hussalget steget mest i år
  01.11.18 Infrastruktur

  Salgstal for de første tre kvartaler af 2018 viser, at der er solgt to procent flere huse end i samme periode sidste år. I visse kommuner er der dog tale om markante stigninger på op til 34 procent.

 • Hussalget stiger mest i Region Syddanmark
  17.10.18 Infrastruktur

  Der er blevet solgt 7.512 huse i Region Syddanmark fra januar til august. Det er næsten otte procent flere end i samme periode sidste år. Det er den største regionale stigning, viser tal fra Boligsiden.dk.

 • Det er blevet sværere at sælge store lejligheder
  12.10.18 Infrastruktur

  Salget af ejerlejligheder er faldet 10 procent siden sidste år, men det er særligt dem på over 95 kvadratmeter, der er blevet sværere at afsætte. Det viser en opgørelse fra Boligsiden.dk over salget fra januar til august i år og sidste år.

 • Rabatten på villaer rammer laveste niveau i 10 år
  04.10.18 Infrastruktur

  Det er ikke længere givet, at du får nedslag i prisen, når du køber en villa. Og hvis du får det, er det lavere end tidligere. Nye tal fra Boligsiden.dk viser, at rabatten på villakøbet har ramt det laveste niveau i 10 år.

 • Salget af ejerlejligheder falder 10 procent
  30.09.18 Infrastruktur

  Der er solgt 10 procent færre ejerlejligheder i Danmark fra januar til august i år sammenlignet med sidste år. I Københavns Kommune er faldet endnu større.

 • Boligpriserne på landet er i bund og livskvaliteten i top
  26.09.18 Infrastruktur

  Findes lykken på landet? Det er der noget, der tyder på. En undersøgelse, foretaget af Gallup, viser, at livskvaliteten blandt danskerne er højest på landet. Og drømmer du om at rykke ud af byen, ja, så er der samtidig penge at spare på boligen.

 • Flere boligejere frygter faldende priser
  13.09.18 Infrastruktur

  En ny afstemning blandt mere end 1.000 brugere på Boligsiden.dk viser, at boligejerne nu i højere grad end for et år siden frygter faldende boligpriser, stigende renter og højere skatter.

 • Markant fald: Projektsalget i København er halveret
  30.08.18 Infrastruktur

  Salget af nybyggede ejerlejligheder i København er faldet markant i første halvår af 2018 sammenlignet med samme periode sidste år. Det sker som konsekvens af prisstigninger og nye låneregler på ejerlejlighedsmarkedet.

 • Så lang tid skal du udleje sommerhuset for at tjene købet hjem
  28.08.18 Infrastruktur

  Hvis du er på jagt efter et sommerhus, kan udlejning i nogle uger om året være med til at få budgettet til at gå op. Boligsiden.dk har regnet ud, hvor i landet du hurtigst kan tjene pengene på dit sommerhuskøb hjem.

 • Antallet af tvangsauktioner falder
  24.08.18 Infrastruktur

  Der var færre tvangsauktioner i første halvår af 2018 sammenlignet med samme periode i både 2016 og 2017. Det sker på trods af, at kommunerne efter at have overtaget inddrivelsen af ejendomsskatter har sendt mange boliger under hammeren.

 • Dyrt eller billigt: Det koster et hus i din kommune
  16.08.18 Infrastruktur

  Huse i Danmark bliver nu solgt til over to millioner kroner i gennemsnit, men ligger din kommune over eller under gennemsnittet? Se, hvad et hus koster, hvor du bor.

 • Her bliver ejerlejlighederne solgt hurtigst i Danmark
  09.08.18 Infrastruktur

  Der er stor forskel på, hvor lang tid det tager at sælge en ejerlejlighed i Danmark, og mens det i nogle dele af landet kræver en god portion tålmodighed, går det lynhurtigt andre steder. Se her, hvor salgstiden er kortest.

 • Supersalg: Her bliver der handlet flest sommerhuse
  04.08.18 Infrastruktur

  I 12 kommuner blev der solgt over 100 sommerhuse i løbet af første halvår 2018, men særligt én kommune markerer sig med hele 430 handler. Se listen over de bedst sælgende sommerhuskommuner her.

 • Hussalget rammer 56 milliarder kroner i første halvår
  24.07.18 Infrastruktur

  I kroner og øre blev der omsat for 56 milliarder kroner huse i første halvår af 2018, viser nye tal fra Boligsiden.dk. Det er over sidste års niveau – her kan du se, hvor købesummen er øget mest.

 • 60 procent af alle villaer til salg koster under to millioner kroner
  17.07.18 Infrastruktur

  Huspriserne stiger på landsplan, men det betyder ikke, at markedet er ryddet for huse i den lave ende af prisskalaen. Tværtimod viser tal fra Boligsiden.dk, at knap 60 procent af de villaer, der er til salg lige nu koster under to millioner kroner.

 • Salget af dyre boliger stiger markant
  13.07.18 Infrastruktur

  På få år er andelen af dyre boliger steget betragteligt, viser en opgørelse fra Boligsiden.dk. Udviklingen er særligt markant på markedet for ejerlejligheder, men hussalget bevæger sig i samme retning.

 • Lejligheder bliver solgt til det dobbelte af vurderingen
  05.07.18 Infrastruktur

  I København bliver ejerlejligheder nu solgt til priser, der er næsten dobbelt så høje som den offentlige vurdering. Samme tendens ses i landets andre store byer, viser tal fra Boligsiden.dk.

 • Stor stigning i antallet af husejere der sætter boligen til salg
  03.07.18 Infrastruktur

  På trods af at der i maj blev solgt rekordmange huse, forbliver udbuddet stabilt. Årsagen er, at der henover maj og juni er blevet sat mange nye huse til salg. Helt præcist 18,5 procent flere end i samme periode sidste år, viser nye tal.

 • Salget af ejerlejligheder taber fortsat terræn
  27.06.18 Infrastruktur

  På et år er salget af ejerlejligheder på landsplan faldet ganske betydeligt. I Københavns Kommune, der står for en tredjedel af salget, blev der i maj måned i år solgt 13 procent færre ejerlejligheder i forhold til samme måned i 2017, viser nye tal.

 • Se forskellen: Så langt kører jyder og sjællændere til sommerhuset
  20.06.18 Infrastruktur

  Der er stor forskel på, hvor lang vej danskerne har, når de skal i sommerhus. En ny opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at nordjyderne bor tættest på deres feriebolig, mens københavnerne skal køre længst.

 • Boligjagt: Danskerne søger efter nyt hjem i arbejdstiden
  16.06.18 Infrastruktur

  Der er heftig aktivitet blandt de boligsøgende i de fleste af døgnets timer – også i timerne, hvor vi er på arbejde. Det viser en opgørelse over besøg på Boligsiden.dk, der er landets mest frekventerede portal for boligsøgning.

 • Ny bølge: Andelsboligforeninger låser renten fast
  13.06.18 Infrastruktur

  De danske andelsboligforeninger er i gang med at sikre sig mere stabilitet på den lange bane. Nye tal fra Nordea Kredit viser, at andelen af fastforrentede lån stiger, og det er godt for dig, der enten bor i eller gerne vil flytte i andelsbolig.

 • Sådan sparer du 60 procent på sommerhuskøbet
  23.05.18 Infrastruktur

  Er pengene små, så findes der en genvej til et billigt sommerhus. De såkaldte flexboliger er mellem 45 og 60 procent billigere end traditionelle sommerhuse, viser tal fra Boligsiden.dk. Læs mere om boligtypen her.

 • Huspriserne falder i 19 kommuner
  20.05.18 Infrastruktur

  Priserne på huse fortsætter med at stige i landets største byer, mens 19 kommuner ikke er med i prisfesten.

 • Fra Jylland til Bornholm: Sådan bor husejerne i din landsdel
  08.05.18 Infrastruktur

  Østjyske husejere har i gennemsnit 12 kvadratmeter mere at boltre sig på end de københavnske, der bor fem gange så dyrt som bornholmerne. Og øboerne mod øst har ikke kun de billigste huse, men også de største grunde.

 • Her er sommerhuspriserne steget og faldet mest på fem år
  04.05.18 Infrastruktur

  Boligmarkedet har været igennem en eksplosiv udvikling henover de seneste år, hvor priserne flere steder i landet har været på himmelflugt. Det gælder også i en stor del af sommerhusområderne. Se her, hvor priserne er steget og faldet mest på fem år.

 • Ny udvikling: Færre køber huse i Nordsjælland
  27.04.18 Infrastruktur

  Boligsiden.dk ser nærmere på boligmarkedet i Danmarks 11 landsdele. Denne gang er fokus på Nordsjælland, hvor det samlede boligsalg er faldet 8,3 procent det seneste år.

 • Hver fjerde hus har været til salg i mere end et år
  17.04.18 Infrastruktur

  Ud af de knap 35.000 huse, der er til salg lige nu, har hver fjerde været til salg i mere end et år. For blot et år siden gjaldt det 50 procent. Det viser en ny opgørelse fra Boligsiden.dk.

 • I disse kommuner er husene dyrere end før finanskrisen
  13.04.18 Infrastruktur

  Boligmarkedet buldrer derudad, men hvor godt går det egentlig, hvis man sammenligner med niveauet fra før boligboblen bristede? Der ser Boligsiden.dk nærmere på i en ny analyse.

 • Prisniveauet på ejerlejligheder er historisk højt
  10.04.18 Infrastruktur

  Priserne på ejerlejligheder fortsætter med at stige og er i indeværende årti steget mere end 8.000 kroner pr. kvadratmeter på landsplan. I Region Hovedstaden har kvadratmeterprisen nu rundet 36.600 kroner, og stigningen siden primo 2010 lyder dermed

 • Se hvor mange huse der bliver solgt i dit postnummer
  06.04.18 Infrastruktur

  Der bliver solgt rigtig mange huse, men hvor i landet er der egentlig mest gang i bolighandlerne? Dyk ned i tabellen og bliv klogere på, om dit postnummer er blandt de bedst sælgende.

 • Store huse hitter som aldrig før
  31.03.18 Infrastruktur

  Salget af mindre huse på maksimalt 140 kvadratmeter har i mange år ligget stabilt, men ser man på det samlede salg, er andelen faldet, mens de store villaer buldrer frem, viser en opgørelse fra Boligsiden.dk.

 • Her er Danmarks dyreste sommerhusområder
  29.03.18 Infrastruktur

  Hvor betaler danskerne mest for deres sommerhuse? Det kan du se her, hvor Boligsiden.dk har lavet en top fem over landets mest eksklusive sommerhusområder målt på kvadratmeterprisen.

 • Hussalget er eksploderet i Københavns By
  21.03.18 Infrastruktur

  Boligsiden.dk ser nærmere på boligmarkedet i Danmarks 11 landsdele. Denne gang er fokus på Københavns By, hvor det samlede salg i kroner og øre er steget 82,5 procent henover de seneste fem år.

 • Salget af dyre lejligheder stiger eksplosivt
  15.03.18 Infrastruktur

  Antallet af solgte ejerlejligheder til over seks millioner kroner er på blot to år steget henholdsvis 60 procent i København og 79 procent i Aarhus. Det viser en ny opgørelse fra Boligsiden.dk.

 • Eksplosiv stigning: Billige familiehandler tordner frem
  08.03.18 Infrastruktur

  Antallet af familiehandlede ejerlejligheder er steget eksplosivt henover de seneste fem år. Helt præcist lyder stigningen på 172 procent, mens det gælder 41 procent for villasalget, viser en ny opgørelse.

 • Huspriserne er steget 36 procent på fem år i Københavns Omegn
  27.02.18 Infrastruktur

  Landsdelen Københavns Omegn ligger lige i hælene på storebror-landsdelen Københavns By, når det kommer til stigende priser. På bare fem år er kvadratmeterprisen steget 36 procent, og særligt Hvidovre er blevet populær.

 • Boligkøbere fik rabat på 6,3 milliarder kroner i 2017
  22.02.18 Infrastruktur

  Købmandsevnerne blev brugt flittigt på boligmarkedet i 2017, hvor der blev givet et samlet nedslag på lidt over seks milliarder

 • Her er flest huse til salg i mere end et år
  15.02.18 Infrastruktur

  I Læsø Kommune er over halvdelen af alle villaer til salg i mere end et år. Sådan var det også i Vest- og Sydsjælland i 2013, men her fem år senere er sagen en helt anden.

 • Nye tal: Stor ulighed på det danske boligmarked
  13.02.18 Infrastruktur

  Det danske boligmarked er stærkt polariseret. En opgørelse over den gennemsnitlige kvadratmeterpris på huse fordelt på postnummer viser, at prisen er over 26 gange så høj, hvis man sammenligner landets dyreste og billigste område.

 • Huskøb: Her er byggeårene der storsælger
  09.02.18 Infrastruktur

  Villaer bygget i 1970’erne er de huse, der sælger bedst i Danmark. I løbet af det seneste år er der solgt knap 8.700 styks, hvilket udgør over en femtedel af det samlede villasalg. Det viser tal fra Boligsiden.dk.

 • Salget af byggegrunde boomer
  31.01.18 Infrastruktur

  Byggeboom. Antallet af solgte byggegrunde til helårshuse er steget 160 procent på bare fem år. Stigningen fra 2016 til 2017 lyder på 22 procent, viser en opgørelse fra Boligsiden.dk.

 • Projektsalget breder sig til hele landet
  27.01.18 Infrastruktur

  Særligt ejerlejligheder, der sælges som projektsalg, er blevet det foretrukne boligkøb for tusindvis af danskere. Tidligere var det et storbyfænomen, men nu breder det sig ud i hele landet.

 • Overraskende fald: Færre tvangsauktioner i 2017 end i 2016
  17.01.18 Infrastruktur

  Der var færre tvangsauktioner i 2017 end i 2016, og det er et tegn på, at danskernes økonomi har det godt.

 • Nye tal for 2017: Huspriserne steg i 62 kommuner
  12.01.18 Infrastruktur

  Fra slutningen af 2016 til slutningen af 2017 steg huspriserne i 62 kommuner, mens kun 18 kommuner oplevede fald.

 • Året der gik: Rekorder på boligmarkedet i 2017
  27.12.17 Infrastruktur

  2017 har på mange måder været et vildt år på boligmarkedet. Her ser vi tilbage på nogle af højdepunkterne fra det snart overståede år.

 • Jul og nytår sender boligsalg i hi
  19.12.17 Infrastruktur

  Ugerne omkring jul og nytår er traditionelt den tid på året, hvor der bliver solgt færrest huse og lejligheder. Det viser en gennemgang af boligsalget henover året.

 • Her har lejlighedsejerne i København tjent mest
  15.12.17 Infrastruktur

  Prisen på ejerlejligheder i København har været støt stigende henover de seneste fem år, men hvor har stigningen været størst? Boligsiden.dk har undersøgt, hvor ejerlejlighedsejerne har tjent mest.

 • Kvinderne er de store tabere på boligmarkedet
  29.11.17 Infrastruktur

  Færre kvinder end mænd står som eneejer af en bolig i Danmark. Og blandt boligejerne er det mændene, der sidder på den største boligformue. Dertil kommer, at kvinderne ikke får forhandlet en ligeså stor rabat på boligkøbet, som de mandlige købere.

 • Hele Danmarks boligmarked: Aalborg trækker læsset for Nordjylland
  25.11.17 Infrastruktur

  Nordjylland har oplevet stor fremgang de seneste fem år, men boligmarkedet er meget differentieret.

 • Rekordstort salg af byggegrunde
  16.11.17 Infrastruktur

  På bare fem år er salget af byggegrunde til helårshuse fordoblet. Fra januar til oktober i år er der solgt 2.049 stykker jord, hvilket er mere end i hele 2016.

 • Hele Danmarks boligmarked: Børnefamilier skaber vækst i Østsjælland
  11.11.17 Infrastruktur

  Boligsiden.dk undersøger tendenserne på boligmarkedet i Danmark og udgiver én artikel for hver af de 11 landsdele. I dag ser vi nærmere på Østsjælland, hvor børnefamilierne i stor stil køber hus og sælger lejligheden i København.

 • Top 20: Her stiger salget af sommerhuse mest
  01.11.17 Infrastruktur

  Salget af sommerhuse er steget 27 procent i årets første tre kvartaler i forhold til samme periode sidste år, men hvor i landet er stigningen egentlig størst?

 • Boligkøberne vil have de bedste energimærker
  24.10.17 Infrastruktur

  To ud af tre boligkøbere går specifikt efter en bolig med et lavt energiforbrug, viser resultatet af en afstemning blandt mere end 1.000 brugere på Boligsiden.dk.

 • Så meget sparer du på huskøbet i nabokommunen
  24.10.17 Infrastruktur

  Der er store forskelle på huspriserne i de enkelte kommuner. En opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at den største besparelse mellem to nabokommuner lyder på 54 procent.

 • Her ender flest boligejere på tvangsauktion
  13.10.17 Infrastruktur

  I løbet af 2017 er 1.985 boligejere i Danmark endt på tvangsauktion. Herunder kan du se, hvilke kommuner der er hårdest ramt.

 • Rabat på villaer rammer laveste niveau i ni år
  09.10.17 Infrastruktur

  Det er blevet sværere at opnå rabat på en villa, end det har været tidligere. Nye tal for tredje kvartal af 2017 viser, at andelen af købere, der får prisnedslag, er lavere end på noget andet tidspunkt siden 2009.

 • Flere projektsalg i 2017: Stigning på 14 procent
  01.10.17 Infrastruktur

  Antallet af projektsalg er steget 14 procent i de første otte måneder af 2017 sammenlignet med samme periode i 2016. Det viser nye tal fra Boligsiden.dk.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner