Brian Bressendorff

Brian Bressendorff

Telefon: 22642169 Website: brianbressendorff.dk/ E-mail:

Folketingskandidat for Socialdemokratiet i Vordingborg Kredsen og Formand for Socialdemokratiets Klima-, Energi- og Miljøudvalg. 

Jeg hedder Brian Bressendorff, er 30 år, bor med min kone, og min lille datter, Hedda, på 2,5 år. Og så venter vi på nummer to pige som er på vej :-) 

Jeg kæmper for at Danmark går forrest i den grønne omstilling og ansvar i verden. Vi skal bremse klimaforandringernes gallop og sikre os mod de forandringer vi allerede ved kommer. For mig handler det om at tage ansvar og sikre at de næste generationer får de bedste vilkår. 

Jeg mener at vi igennem en årrække har sparet og effektiviseret os ihjel. Vi har lavet konsulent rapporter og budgetnedskæringer som har betydet at vores velfærdssamfund nu er under enormt pres. Det er på tide med et nyt mantra. Lad os hjælpe folk og lad os huske at det altid betaler sig at investere i det enkelte menneske. 
Med det mantra kæmper jeg for at vi får genoprettet vores velfærdssamfund hele vejen rundt. 

Den nære velfærd skal løftes og derfor skal der investeres betragteligt i vores børn og unge, hvor både vores daginstitutioner og folkeskole skal løftes betragteligt, og der skal igen tilbydes en god ældrepleje med tid til den enkelte.

Du kan også følge mig her: 
https://www.facebook.com/brianbressendorff/

 

 

Blogs

  • Lad de grønne ambitioner overhale sommerens temperaturer
    30.09.18 Politik

    Sommerens temperaturer og stadig flere dystre klimarapporter, burde få os til at hæve vores klimaambitioner. Vi har travlt og vi ved at nye arbejdspladser ligger gemt i den grønne vækst. Kun store ambitioner kan gøre Danmark til en grøn stormagt.

TILMELD NYHEDSBREV