Ny asfalt for 50 mio. kr.

Aarhus Kommune har holdt det hidtil største udbud, som omfatter otte entrepriser med nye asfaltbelægninger. Øgede midler og pris-fald betyder, at aktivitetsniveauet bliver højt. Aarhus Kommune, Trafik og Veje har netop afholdt licitation over årets nye asfaltbelægninger. Der har været udbudt otte entrepriser, og arbej-det vil omfatte opgaver for op mod 50 mio. kr.

I forbindelse med budgetforhandlingerne i 2010 blev der afsat ekstra-midler til området, og derudover ligger asfaltfirmaernes priser 10-15 pct. lavere end sidste år. Dette betyder, at der være et højt aktivitetsniveau, hvilket glæder rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek.

”Resultatet af udbuddene viser, at det betaler sig, at sende opgaver af denne type i udbud. Vi får virkeligt noget for pengene og takket være udbuddene, kan vi få lagt ny asfalt på flere veje, end vi på forhånd hav-de turde håbe på,” siger han.

Der er tale om en lang række konkrete vejstrækninger, som er udbudt. De fleste af strækningerne vil få et helt nyt slidlag.

”Det kan naturligvis ikke undgå at give lokale gener for trafikanterne i perioder, men der er typisk tale om arbejder af få dages varighed, så vi håber naturligvis, at borgerne vil fokusere på de efterfølgende gode færdselsforhold,” fortæller Per Kristensen, ingeniør, Trafik og Vejes driftsafdeling.

På stærkt befærdede veje vil opgaverne blive udført som nat- eller weekendarbejde for at minimere generne.
 

Aarhus Kommune på DenOffentlige.dk Aarhus Kommune
Aktivitet: Artikler: 180 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer