Velkomstmappe til nyansatte i kommunens virksomheder

Sorø Erhverv vil gerne byde nye medarbejdere i kommunens private virksomheder velkommen. Som noget nyt har Sorø Erhverv derfor samlet en velkomstmappe med nyttig information om mulighederne i lokalområdet. Virksomheder der står foran at ansætte nye medarbejdere kan få tilsendt velkomstmapperne, så de kan deles ud til de nyansatte.

”Det er jo glædeligt, hver gang der kommer nye arbejdspladser i området, og vi vil gerne tage godt imod de nye medarbejdere og give dem lyst til at udforske Sorø og omegn. Hvem ved? Måske er der nogen, som får lyst til at rykke teltpælene op og flytte med jobbet til Sorø,” siger erhvervsudviklingskonsulent Niels Henrik Glisbjerg fra Sorø Kommune, som står bag den kommunale charmeoffensiv.

Flere virksomheder står foran at skulle udvide eller er ved at flytte til kommunen, så Niels-Henrik Glisbjerg regner med, der vil blive god efterspørgsel på velkomstmappen.

Mere information om konceptet: Niels Henrik Glisbjerg, Sorø Erhverv på [email protected] eller på mobil 29 32 56 92.
 

Emneord: Erhvervspolitik, Sorø Kommune, Velkomstpakke, Erhvervsrådgivning, Niels-Henrik Glisbjerg
Sorø Kommune på DenOffentlige.dk Sorø Kommune
Aktivitet: Artikler: 9 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også