Kommunikationschef Benedicte Strøm siger farvel til Aarhus2017 efter få måneder.

Chef i Aarhus Kulturby går og smækker med døren

Kommunikationschefen for kulturprojektet Aarhus Europæisk Kulturby 2017 er stoppet med øjeblikkelig virkning og smækker med døren.

Kommunikationschefen Benedicte Strøm har opsagt sin stilling i fonden bag kulturbyprojektet. Hun mener, at hele projektet er kørt af skinnerne.

- Der mangler lederskab, struktur og succeskriterier. Det er en stor rodebutik, siger Benedicte Strøm til DR Østjylland.


Hun siger, at hun stopper for at kunne gøre opmærksom på problemerne i hele projektet.

- Det er ikke for sent at få projektet tilbage på skinnerne. Men den eneste måde, jeg kan gøre opmærksom på problemerne er ved at sige op. Jeg gør opmærksom på problemerne nu for at man senere ikke skal kunne anklage mig for ikke at have sagt noget, tilføjer hun.

Benedicte Strøm tilføjer at hun i sidste uge gjorde ledelsen af kulturbysprojektet opmærksom på manglerne.

Tidligt i morges orientrede hun bestyrelsen. Benedicte Strøm havde sidste arbejdsdag i mandags.

Fonden kan endnu ikke sige, hvem der så overtager posten

Emneord: Kulturby Aarhus, Benedicte Strøm, Kommunikationschef
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 12.06.19 Ledelse
  Stress-forskernes ni anbefalinger til ledere om bedre arbejdsliv

  Otte stress-forskere har samlet ni gode råd til ledere, som gerne vil styrke produktivitet og trivsel for medarbejdere og hjælpe dem til et arbejdsliv i balance. Anbefalingerne er et supplement til arbejdet i regeringens Stresspanel, siger forskerne.

 • 21.05.19 Ledelse
  Kommunernes sygefravær stiger svagt

  Nye tal viser, at sygefraværet i kommunerne steg i 2018 efter flere års fald. Særlig sosu'er er mere syge, mens pædagoger ligger stabilt. Regioner har haft samme tal for sygefravær i årevis.

 • 13.05.19 Ledelse
  Politiet sigter sundhedsansatte for svigt i skandale om kræftscreening

  Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i dag sigtet Region Sjælland og flere ledende medarbejdere for overtrædelse af straffeloven og autorisationsloven i forbindelse med mulig mangelfuld håndtering af patienter, som var henvist til undersøgelser på Ringsted sygehus på mistanke om brystkræft.

 • 16.03.19 Ledelse
  Klaus Majgaard: Bryd styring op i tre rum

  Vend styringen på hovedet, lyder det fra bl.a. Anders Bondo Christensen. Jamen, hvad nu hvis vi bryder den op og skaber tre rum, hvortil styringen skal tilpasses, foreslår Klaus Majgaard.

 • 20.08.14 Infrastruktur
  Tuborgfondet donerer millioner til Aarhus 2017

  Godt nyt til frivilligområdet. Aarhus 2017 vil gentænke det klassiske frivillighedsbegreb frem til værtskabet som Europæisk kulturby i 2017. Tuborgfondet støtter op med 2.700.000 kroner. Ringkøbing-Skjern holder et vågent øje.