Code of Care

Code of Care

Kirkestræde 4, 1. sal, 7500 Holstebro

Telefon: 41 78 37 09 Website: codeofcare.dk E-mail:

Code of Care er etableret af virksomheder, støttet af virksomheder og arbejder for værdiskabelse, hvor flere på kanten af arbejdsmarkedet trives og færre sorteres fra, simpelthen fordi det sociale ansvar skaber balance mellem menneskelig og finansiel værdi i virksomhederne, og dermed i samfundet – samt ikke mindst for den enkelte CAREmedarbejder.

Code of Care sætter mennesket først

Der er brug for en ny bevægelse i Danmark. Med dansk erhvervsliv som dynamo. Vi har ikke naturressourcer i Danmark – kun menneskelige ressourcer og dem skal vi tage alvorlige. Mennesket først og pengene næst. Det er Code of Cares bud på en strategi for en ny form for velfærd: Mere care og mindre mig.

Code of Care er båret af virksomheder, arbejdspladser og medarbejdere, der ønsker at gøre op med frasorteringen – ikke for at få billig arbejdskraft, men fordi vi alle bliver rigere hver for sig, som virksomhed og som samfund, hvis vi tager os af hinanden.

Code of Care skaber handling

Der er et utal af foreninger, organisationer og netværk, der arbejder med rummelighed på arbejdspladserne. De fleste er kendetegnet ved, at der mest snakkes om tingene – og at handlingen overlades til “systemerne”. Code of Care vender udfordringen på hovedet – skaber et rum, hvor idéer og viden deles, og hvor man mødes for at handle, der hvor det sker – på virksomhederne og i lokalområdet.

Code of Care er en non profitorganisation og vi faciliterer, at tanker bliver tænkt, initiativer bliver søsat, og læring deles.

Artikler

 • Offentligt-privat samarbejde skaber jobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet
  20.05.18 Velfærd

  Få indsigt i OPS og jobskabelse for udsatte borgere. Stemningsfuld og åbenhjertig aften i Løsning, der ligger mellem Hedensted og Horsens, hvor 150 mennesker var samlet til en inspirationsaften om rummelighed og inklusion på arbejdsmarkedet.

 • Titusindvis kan komme i arbejde
  11.04.18 Social

  Fra ledig til selvforsørgende: I Horsens Kommune har man i samarbejde med lokale virksomheder stor succes med at hjælpe folk på offentlig forsørgelse i arbejde. Hver femte ledige er på under et år blevet selvforsørgende i et OPS-projekt.

 • Erhvervsledere vil bygge bro mellem udsatte og virksomheder
  14.06.17 Ledelse

  Der er penge i socialt ansvar, lyder det fra Code of Care stifter Peter Nørgaard. Men der er også beskæftigelse til hundrede tusinder af udsatte borgere, erklærer han.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner