COI - Center for Offentlig Innovation

COI - Center for Offentlig Innovation

Vestergade 18B, 2. sal , 1456 København K København K

Telefon: 61 81 31 03 Website: coi.dk E-mail:

Formål

Center for Offentlig Innovation (COI) er et nationalt center, der understøtter øget kvalitet og effektivitet i hele den offentlige sektor gennem innovation.

COI samarbejder med innovationsaktive medarbejdere og beslutningstagere i stat, regioner og kommuner i hele landet.

Dyk ned i COI's arbejde her: Det gør vi

Parterne bag etableringen af COI

COI er etableret af parterne på det offentlige arbejdsmarked: Regeringen, KL, Danske Regioner, FTF, OAO og Akademikerne.

Som led i de økonomiske aftaler i juni 2017 blev det aftalt at formulere en ny strategi for COI's funktion og arbejde og at formere en ny styregruppe bestående af  repræsentanter for staten, KL og Danske Regioner.

Samarbejdspartnere

COI vil søge aktive samarbejdspartnere. COI er en lille enhed, som vil løse en stor del af sine opgaver ved at trække på kompetencer og erfaringer hos andre aktører på innovationsområdet.

Valget af samarbejdspartnere vil ofte være inspireret af vore seks parter eller af spændende udveksling af indsigt i og iagttagelse om innovation.

Målgrupper og samarbejdspartnere vil variere fra aktivitet til aktivitet. COI vil generelt samarbejde med dem, der har interesse i den konkrete aktivitet, og som prioriterer at gå aktivt ind i arbejdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.coi.dk/nyhedsbrev og følg os på Twitter , Linkedin eller på Facebook.

Blogs

Artikler

Cases

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner