Complidia.com

Nørre voldgade 6 1.th, 1358 København K

Website: www.complidia.com/

Complidia bliver mediet for dig, der har behov for at være opdateret på den seneste finansielle regulering: Hvad er på vej, hvornår skal det implementeres, hvilke konsekvenser får det for virksomhederne og dit arbejde, og hvad mener industrien om det?
 
Complidia er et uafhængigt medie, der stiller de kritiske og afklarende spørgsmål til både ansvarlige lovgivere, finansielle virksomheder og de mange forskellige interessenter. Samtidig stiller vi spalteplads til rådighed for de virksomheder, organisationer, politikere og eksperter, der har behov for at fortælle historien fra deres synsvinkel. Du vil blive beriget med velskrivende klummeskribenter. Og Complidias kalenderservice giver dig overblik over alle kommende reguleringstiltag, det er værd at holde øje med.
 
Kort sagt: Complidia bliver stedet, hvor du får det samlede overblik over alt væsentligt inden for finansiel compliance. Vi udkommer hver tirsdag med nyheder, opdatering, inspiration og debat.
 

Artikler

  • Digitalt sikkerhedsråd: Løbske ressourcer sætter digitaliseringen i stå
    17.05.18 Infrastruktur

    Danmark roser sig selv for at være et af de meste digitaliserede lande i verden med tilhørende effektivitet og økonomiske fordele. Men når udgifterne til god sikkerhed og GDPR er så store, kan det blive en økonomisk prop i hullet for yderligere digitalisering i virksomheder, mener rådet.

TILMELD NYHEDSBREV