CURA

CURA

Traps Alle 22, 2500 Valby

Telefon: 40144980 Website: www.cura.dk E-mail:

Hvem er Cura?

Tænketanken Cura ønsker at indgå aktivt i samfundsdebatten ud fra et relationelt menneskesyn

Centralt i Cura's menneske- og samfundssyn står relationer, frihed og fællesskab. Vi er inspireret af personalismens ideer om at mennesker trives og vokser i frie fællesskaber og med ansvar. Se www.personalisme.dk

I relationen kan mennesket udfolde sin personlighed, sin værdighed og sit engagement. Derfor skal vi være på vagt over for en udvikling, hvor relationer og social kapital går tabt, udvandes eller nedbrydes.

Vi ønsker med et relationelt menneske- og samfundssyn at holde et spejl op for samfundet og at indgå i den aktuelle debat om i hvilken retning vores velfærdssamfund skal tage.

  • Vi er ikke en interesseorganisation, der har endegyldige sandheder, og vi er ikke et politisk parti, der gennem parlamentarisme søger indflydelse.
  • Men vi vil vil præge og perspektivere samfundsdebatten, inspirere og opfordre til engagement – uanset hvor hver enkelt vil udfolde det.
  • Vi ønsker selv at blive klogere og gå i dialog - derfor er Cura ikke en lukket klub for mennesker med et bestemt partitilhørsforhold, men er åben for dialog med alle - også med alle partier.

 

Blogs

  • Den store hemmelighed om det gode liv på landet
    23.04.15 Velfærd

    Dem der flytter på landet eller altid har boet her, har en anden livsstil. De taler typisk ikke så højt i medierne – joh, måske lige på de sociale medier som nu i #lollandfalsterlovestorm. Men i de store medier galper de ikke så højt op om, hvor fantastisk deres landsdel er – og hvor dejligt de synes, de har det.

Artikler

Navne

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner